21 juny – COPA 5-3-4 P&P a PORTAL DEL ROCPitch and Putt per equips

Comença la Copa 5-3-4, la competició per equips de Pitch and Putt, equivalent a la Copa 5-3-5 de golf, exactament amb el mateix mecanisme però amb una prova menys. Començarem el proper dijous, 21 de juny, al Portal del Roc, que sempre ens acull en aquestes dates. Normalment hi acabàvem el desaparegut Hexagonal, però aquest any començarem un circuit enlloc d’acabar-lo.

Com sempre, ens faran dinar, el preu és de 12 euros per jugar i 13 per dinar. Quan arribem hem de dir què volem del menú.

COMPTE: cal estar allà a les 11.00 per començar a jugar a partir de les 11.30.Així dinen a les 14.30.

Podeu anar fent els equips de cinc (o d’un mínim de tres), i qui no vulgui fer equips pot competir per la classificació individual, perquè es juga Stableford Individual. Es pot tenir un suplent per equip, QUE NOMÉS COMPTARÀ EN LES PROVES EN QUÈ L’EQUIP NO ARRIBI A UN MÍNIM DE TRES.

Després de jugar a Vilanova i de l’aturada estiuenca, jugarem les tres proves següents de la Copa 5-3-4 de Pitch and Putt a la tardor (setembre, octubre i novembre), en camps per determinar. Un d’ells serà a Lleida, per deferència a José Díaz.

Aquest dijous s’entregaran també a Portal del Roc els premis de la Copa Associació de Pitch and Putt i del Campionat de Catalunya de Pitch and Putt, jugat a Vallromanes.

INSCRITS:

EQUIPS

JON RAHM: EDEL PASCUAL-ALFONSO GALLARDO, Mª LUISA JORNET- JOAN BONJOCH, JORDI GONZALVO

JOHN DALY: C. GARCIA GUINDA – JOAN POQUI, EMILIO SALES – BENITO MEDINA, RAMON CHAFER

JACK NICHLAUS: CARLOS FONT – JA ROS, ALEX REYES – JOSE AZNAR (JM Batlle és reserva però no juga)

TOM WATON: BALTASAR DICENTE – JAUME CADENAS,,JOAN GINÉS -XAVI CASTILLO

INDIVIDUALS:

  1. JOSEP RAMON MAURI
  2. FRITZ HODERLEIN
  3. ANTONIO HOMEDES
  4. PILAR FEITO
  5. NURIA PASTOR
  6. LUÍS GRACIA
  7. ALEJANDRO AMILANO
  8. JOSÉ DIAZ

 

Deixa un comentari