FINAL COPA ASSOCIACIÓ P&P MAS TORRELLESFINAL DE LA COPA ASSOCIACIÓ DE PITCH AND PUTT

La segona edició de la Copa Associació de Pitch and Putt va posar punt i final amb una magnífica jornada de golf, malhauradament amb una baixíssima participació que no va deslluir ni el dia, amb un sol esplèndid, ni l’excel.lent tracte rebut a Club Mas Torrellas, que havia expressat el seu desig de rebre’ns i es va esforçar per estar a l’alçada. Hi van estar, i també el camp, en magnífic estat.

José Aznar va entregar la millor tarja, amb 39 punts, seguit de Josep Ramon Mauri, que va fer tres birdies, amb 36. Aquests resultats els van permetre assolir la primera posició definitiva en hàndicap mig i superior, respectivament. En hàndicap inferior ningú ha igualat els 79 punts finals (compten les dues millor targes de tres tornejos) de Edel Pascual, que s’ha endut el títol de guanyador absolut de la Copa Associació de Pitch and Putt.

La jornada va acabar amb un gran arròs caldós de conil, a l’alçada de la jornadav de pitch and putt. La propera cita serà la setmana del 28 de maig, amb el Campionat de Catalunya, que si els greens ja no estan punxats serà a Vallromanes.

RESULTATS MAS TORRELLES AQUI

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA ASSOCIACIÓ P&P 2018 AQUI

Deixa un comentari