• Inici  /
  • NOTICIES   /
  • ADRIÀ ARNAUS – JUGADOR CATALÀ DE L’ANY – PREMI ANDRÉS ASTRUELLS

ADRIÀ ARNAUS – JUGADOR CATALÀ DE L’ANY – PREMI ANDRÉS ASTRUELLS

El jugador barceloní Adrià Arnaus ha estat distingit amb el guardó ‘Millor Golfista Català de l’Any’ que atorga l’ACPJG (Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf) des de 2015. L’acte d’entrega del trofeu ha tingut lloc al Club de Golf Terramar, a on s’ha disputat el tradicional Torneig de Nadal de l’ACPJG, que ha aplegat més de vuitanta jugadors, entre periodistes, sponsors i convidats que han gaudit del camp de Terramar, a Sitges.

Adrià Arnaus ha estat guardonat com a reconeixement a la seva fita de guanyar com amateur un campionat professional de tant nivell com la final de l’Alps Tour i així aconseguir, ja com a professional, la targeta per competir al Challenge Tour el proper 2018.

Adrià va agrair el premi, en un dinar a Terramar després del torneig que va comptar entre d’altres personalitats amb el President de la Federació Catalana, Ramon Nogué, i el golfista sitgetà Àngel Gallardo, vicepresident del Circuit Europeu de Golf. El premi va estar entregat per Jordi Casoliva, president de l’ACPJG, i Jordi Rios, vicepresident de la mateixa.

Arnaus es va mostrar agraït i emocionat per rebre un premi que en edicions anteriors ha estat atorgat a grans noms del golf català com Pablo Larrazábal i Carlos Pigem, tot manifestant que aquest premi es una motivació més al seu salt al golf professional.