• Inici  /
  • Uncategorized   /
  • CARLOS PIGEM, JUGADOR CATALÀ DE L’ANY PER L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERIODISTES JUGADORS DE GOLF

CARLOS PIGEM, JUGADOR CATALÀ DE L’ANY PER L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERIODISTES JUGADORS DE GOLF

img_3538
21 de desembre de 1962
El jugador lleidatà Carlos Pigem, membre del Circuit Asiàtic i guanyador a 2016 del Yeangder Tournament Players Championship, a Taipei, primer triomf professional de la seva carrera, va estar distingit amb el guardó ‘Millor Golfista Català de l’Any’, que atorga l’ACPJG (Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf) des de 2015. L’acte d’entrega del trofeu va tenir lloc el dimecres, 21 de desembre, al Club de Golf Terramar, a on es va disputar el tradicional torneig de Nadal de l’ACPJG, que ha aplegat més de vuitanta jugadors, entre periodistes, sponsors i convidats que han gaudit del camp de Terramar, a Sitges.
El lleidatà Pigem va agrair el premi, en un dinar a Terramar després del torneig que va comptar entre d’altres personalitats amb Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; el vicepresident de la Federació Catalana Ramon Nogué i el golfista sitgetà Àngel Gallardo, vicepresident del Circuit Europeu de Golf. El premi va estar entregat per Jordi Casoliva, president de l’ACPJG.
Pigem, que començarà l’any nou disputant una prova del Circuit Europeu a Sud-Àfrica i després quatre a Àsia, enllaçant cinc setmanes seguides de competició, va expressar una enorme ambició. “Sí, el meu somni és jugar el Màsters… i guanyar-lo”, va assegurar en una breu entrevista a càrrec de Jordi Ríos, membre de l’ACPJG, en la qual va assegurar que després de tota la vida jugant a golf encara sent “la pressió d’un putt d’un metre per guanyar”.
Gerard Figueras va expressar el desig  de les autoritats esportives catalanes de recolzar el golf i fer que sigui un esport de referència de Catalunya. Per part del Club de Golf Terramar, Josep Maria Farràs, membre de la junta directiva i periodista de professió (va estar cap d’Esports de TV3), va exercir d’anfitrió i va anunciar alguns dels actes que el Club de Golf celebrarà amb motiu del seu norantè aniversari. Farràs va ser, precisament, el guanyador del Torneig de Nadal de 2016 de l’ACPJG per segon any consecutiu. En el torneig van participar més de vuitanta jugadors, amb cares conegudes com Josep Maria Minguella, membre de l’Associació.
L’any anterior, el jugador guardonat va ser Pablo Larrazabal, que va demanar un millor tracte informatiu a l’esport del golf en un moment en què Catalunya tenia moltes opcions d’organitzar la Ryder de 2022 al magnífic recorregut Stadium del complex PGA Catalunya, a Caldes de Malavella.