CALENDARI COPA 5-3-5

JA HA COMENÇAT LA COPA ‘CINC TRES CINC’

Ja tenim el calendari i els camps completats.

Hem començat l’any buscant camps del sud per assegurar que el temps sigui més benigne. Probablement, amb l’hivern que estem tenint, no calia, però així també evitem grans calorades més endavant.
Aquest any hem introduït alguns canvis en el reglament de la competició  i que afectaran als suplents, per evitar situacions estranyes i surrealistes, com que acabi guanyant trofeu un equip en el qual només es presenten dos jugadors, per davant d’equips que es presenten amb tots els inscrits. La injustícia és notable i volem esmenar-la.
La norma de compensar les baixes fent un promig amb la gent que no té equip, malgrat que es va introduir amb tota la bona fe ,d’evitar el perjudici a un equip si té una baixa pe feina, per exemple, ha acabat desvirtuant massa la competició i hem trobat una fórmula que permeti als equips tenir suplents sense que això signifiqui adulterar massa els resultats globals.
Per corregir-ho, adoptarem una fórmula més simple i considerem que més justa, ja que no castiga als equips que fan l’esforç d’assistir, sense que una baixa generalitzada en un torneig arroïni a un equip tot el campionat.El nou  article relatiu a les substitucions contempla que un equip pugui nomenar un suplent per torneig que es quedi amb menys de tres jugadors. Però l’equip l’haurà d’anunciar abans de començar la prova, preferiblement en el moment d’anunciar l’equip pel torneig en qüestió.És important que quedi clar que cada equip només  pot comptar amb un suplent per prova i que el jugador que faci de suplent per un equip no podrà fer de suplent per un altre equip més endavant. Es manté en vigor el fet que, abans de la quarta prova, l’equip té dret a fitxar un nou jugador per a la resta del torneig. Però sempre i quan no hagi fet de suplent per un altre equip

CALENDARI.