9 i 10/ 10 – PIRINENCA 2019


  • Inici: 9 Octubre 2019 9:30 am

 

Un any més, èxit de la Pirenaica en tots els sentits, inclòs el temps. Sol a tope i calor primaveral a migdia. Els panellets venen en forma de gelat aquest any. S’acaba el món i no en som conscients, excepte Ferran Imedio, que perquè no l’enganxi l’apocalipsi meteorològica va optar per guanyar la prova, amb prou avantagte sobre Gallardo (millor classificat scratx) i Jordi Ríos.
Carles Teulé va ser el millor a Cerdanya i Jauregui (juntament a Pilar Feito, 38 punts!, enhorabona) el millor a Fontanals. Però no va guanyar ni un ni l’altre. No pot ser! No pot ser?, sí, pot ser: Imedio, va ser el més regular en la suma de les dues proves i sumaven els punts de les dues.
Com dèiem, el canvi climàtic va ser protagonista. L’ACPJ ha poguts saber, de fonts de la Federació Andorrana de Golf, que Cerdanya, Sant Marc i Fontanals, juntament amb Aravell, s’estan preparant per convertir-se en links de costa quan el mar creixi i arribi a la Serra del Cadí. Ja s’han concedit llicències per construir xiringuitos de platja a Alp i traslladar els auto-choques de Palamós a Bor.
(To Be Alive).
Novament, sopar esplèndid a càrrec de Francesc Roura a Bor (To Be Alive), aquest cop sense Xampions per haver programat la Pirenaica en setmana lliure de competició de clubs.
Es va trobar a faltar a Patrick Hernández i també a fixes a la Cerdanya com Jaume Cadenas, Joan Ginés o Xavi Castillo.

RESULTATS AQUÍ

Deixa un comentari