19/6 COPA 5/3/4 2019 P&P – MAS TORRELLES



TONI ESTELLA S’IMPOSA AMB AUTORITAT AL PITCH & PUTT DE MAS TORRELLAS

RESULTATS HANDICAP
RESULTATS SCRATX

Antoni Estella ha estat el guanyador de la prova de Pitch and Putt disputada a Mas Torrellas (Santa Crustina d’Aro), corresponent a la Copa 5-3-4 de Pitch and Putt (segona prova) i corresponent al Pitx and Plat Tour.
Després d’una magnífica jornada amb molt bon temps i camp en magnífiques condicions, es va procedir a la degustació d’un arròs caldós de conill, amb algunes excepcions que van optar per un altre plat.
El tracte, per segon any consecutiu, exquisit per part d’aquest camp, tota una troballa del nostre soci Joan Perich, que aquest cop no es va poder endur el títol malgrat ser jugador local.
Lamentablement, el Comitè Esportiu i la junta de l’ACPJG van rebre l’avís per part del club que un dels jugadors havia trucat al club el dia anterior demanant que les sortides fossin totes des de determinat tee (en aquest camp hi ha tres tees de sortida a casa forat).
La persona en qüestió no ha tingut la valentia de dir que ho ha fet ni de disculpar-se. És inacceptable, una desconsideració pel Comitè, perquè ja s’ha advertit en diverses ocasions que l’interlocutor amb els clubs (tant de golf com de pitch and putt) és la junta. I fa vergonyeta de cara als clubs, que normalment preparen els camps com consideren oportú o, en tot cas, parlant-ho amb els comitès organitzadors.
Autor dels fets, t’has cobert de glòria i has deixat en ridícul a l’Associació.
En breu penjarem les classificacions de la prova i de la Copa 5-3-4, indivisuals i per equips.

Deixa un comentari