2/7 – COPA ASSOCIACIÓ 2019 by SUMMUM GOLF – PGA TOUR


  • Inici: 2 Juliol 2019 9:30 am

CALDES HONORA EL SEU NOM

Algunes targes presentades al PGA Tour Course en la primera jornada de la Copa Associació – by Summum Golf, de l’ACPJG, van pujar més que el mercuri dels termòmetres, com si un exèrcit de Minions hagués ajudat a derrotar ‘lo Caloret’. Per guanyar, va ser necessari arribar als 42 punts. Ho va aconseguir Ramon Chàfer, que va derrotar per un punt Harrison Toll.
Va haver un abandonament per cop de calor (Estella) i altres gairebé no recorden com van acabar el recorregut, però el camp estava en molt bones condicions. La temperatura va fer honor al lloc on es va jugar: Caldes. Quina Calda!
Va debutar en tornejos de ACPJG l’ex futbolista Gerard Autet, comentarista de TV3 i bon coneixedor de la zona, atès que la ciutat esportiva del Girona està a les mateixes instal.lacions del PGA de Caldes. Autet (37 punts) lidera la tercera categoria per davant de Núria Pastor. En segona, va primer Albert Masnou per davant de Ros i, en primera, Chàfer domina seguit per Toll. Tots dos manen també a la General.
AQUÍ podeu veure les classificacions.

Deixa un comentari