• Inici  /
  • Esdeveniment  /
  • III OPEN D’ANDORRA DE PERIODISTES by TEORIA DIAGONAL- 9 i 10 de JULIOL

III OPEN D’ANDORRA DE PERIODISTES by TEORIA DIAGONAL- 9 i 10 de JULIOL 

 

 CLASSIFICACIONS

ANDORRA TORNA A ACOLLIR-NOS

Joan Perich ha estat el guanyador de la tercera edició de l’Open d’Andorra de l’ACPJG després de dues jornades emocionantíssimes de golf a Aravell i Soldeu, que un any més ens han acollit, tot i que els greens no estaven en les millors condicions aquest cop a l’altitud andorrana. Perich i Ramon Palomar han empatat a 64 punts (33 a Aravell i 31 a Soldeu… tots dos calcant els resultats). El desempat ha estat favorable a Perich per hàndicap.

El tercer lloc ha estat per Paco Martínez, a un sol cop dels dos líders. Carles Teulé també ha fet 64 punts, però jugava com patrocinador, fora de concurs. Perich, Palomar i Martínez han compartit partit estelar amb Carles Garcia Guinda, que començava la segona jornada com a líder després de ser el millor a Aravell, amb 34 magnífics punts. Carles ha pagat car haver de baixar i pujar per imperatius familiars enlloc de quedar-se a dormir.

El guanyador del premi scratch ha estat Carles Blanch, que d’altra banda ha estat el millor a Soldeu amb 33 punts, els mateixos que Joan Poquí, que no va poder jugar a Aravell i ha substituit a Soldeu a Jordi Ríos, víctima d’una lesió a l’esquena.

Un any més, exquisit tracte tant a l’Hotel Village com al Golf Soldeu i a Aravell, que ens han rebut de meravella.

Deixa un comentari