VI GRAN PREMI COPE PANORÀMICA – 21 / 22 febrer


  • Inici: 21 Febrer 2019 11:30 am

CLASSIFICACIONS

PANORÀMICA 2019: LA CRÒNICA

L’anticicló va permetre allò que és gairebé impossible a Panoràmica al mes de febrer: jugar sense vent, amb temperatures de primavera avançada, i amb el dubte de saber si s’havia de dur samarreta tèrmica o no, o de saber si calia màniga curta i bermudes. Més enllà d’això, i de la lluita amb la calefacció dels apartaments, i del fred que feia a l’exterior durant les nits, la sisena edició del Trofeu Cope Panoràmica va tenir un nom, i aquest va ser el de Jordi Gonzalvo que, després de sumar les dues jornades de dijous i divendres, va poder romandre a la primera posició, tot i l’atac frenètic de Jordi Rios divendres. Ambdós van ser els únics que va superar el 70 punts. En tercera posició en solitari  apareix Jose Aznar, que es va veure afectat per uns molt dolorosos quatre putts al forat divuit a la primera jornada, que li van impedir superar els seus tradicionals 36 punts i assolir el seu objectiu de baixar de handicap.

Imedio, Jauregui, i Reyes, molt apreciat pel seu coneixement de la història del Perú, van empatar a la quarta posició, Els incombustibles José Maria de Porcioles i Alfonso Gallardo, es van repartir la setena i la vuitena posició; mentre que el lesionat i mig encostipat Joan Perich, i Carles G Guinda, amb un dels pitjors swings de l’Associacio (ves a veure l’Anglada, canallot!!!) van completar el preuat Top Ten.

Sobre les dues parelles més destacables de l’ACPJG, val a dir que Carlos Font es va mostrar molt erràtic, segurament pel fet que la nostra presidenta emèrita, Núria Pastor, no va poder jugar la segona jornada per culpa d’un inoportú ecostipat. Per la seva banda, Ros s’està acostumant encara al seu nou handicap, mentre que Pilar Feito va estar a punt de superar-lo a la classificació mercès als seus 32 punts a la segona jornada, que pronostiquen alguna cosa gran en un futur no massa llunyà. Cháfer en va tenir prou amb la victoria de Gonzalvo. Jiménez i Minguella van completar una sola ronda. Sorribes s’ho va prendre com unes vacances amb el seu habitual bon humor, mentre que Edelmiro progressa adequadament. Casoliva segueix sent el President de la cosa. I Palomar, Blanch, i sobretot Batlle, van ser víctimes dels efectes secundaris d’un sopar d’estrella Michelin.

A l’aspecte gastronòmic, el sopar de dijous al vespre a Panoràmica va tornar a recuperar la força d’altres edicions, amb una graellada que hauria fet les delícies de Messi i Luisito Suárez. Divendres tarda, el restaurant Noves Algues de Sant Carles de la Ràpita va triomfar amb les ortigues de mar arrebossades, les navalles a la planxa i els ja tradicionals i esperats fideuà i arròs negre. Tant a Panoràmica com al Noves Algues van correr rius i rius d’allioli.

Només queda un any per tornar-hi. Comença el compte enrrere. Tic tac.

Deixa un comentari