MATCHPLAY

SORTEJAT EL MATCH PLAY INDIVIDUAL

Amb els divuit jugadors que s’han inscrit per disputar el II Campionat Match Play ACPJG s’ha celebrat el sorteig. En ser divuit, s’han establert sis grups de tres. Passaran ronda els dos primers de cada grup. Els quatre guanyadors de grup amb millor puntuació passaran directament a quarts de final. Els dos pitjors primers i els sis segons de grup jugaran una primera ronda per eliminar-ne quatre.
Aquests són els GRUPS
Cada triomf dóna un punt i cada empat mig punt. El nombre de forats amb què es guanya el partit es va acumulant. Per exemple, si un partit acaba 2up, el guanyador té +2 i el perdedor -2. Aquesta xifra (que anomarem ‘goal-average’) és la que desempatarà en cas d’empat a la lligueta
A partir de la fase d’eliminatòria directa ja no valdran els empats.
La lligueta es jugarà posant-se d’acord els jugadors en el camp que es pacti. Si no hi ha acord, el cap de sèrie més baix (s’ha agafat com a referència l’Orde de Mèrit 2015) té prioritat. A cada grup s’ha inclòs un jugador dels caps de sèrie de l’1 al 6; un dels caps de sèrie del 7 al 12; i un dels caps de sèrie del 13 al 18.
El quadre final s’establirà segons els punts i el ‘goal-average’ obtingut al final de la primera fase, que s’ha d’haver acabat a finals de juliol.