Resultats EL PRAT: Final Copa Federació

Dimecres 10 de desembre
Club de Golf El Prat (recorregut rosa)

Al final la meteorologia ha estat impecable per a jugar a golf, inclús ha arribat a fer una mica de sol. El recorregut rosa, un dels millors de Catalunya encara que ha estat una mica lent i humit, ha tornat a ensenyar les seves atractives urpes (bunkers sobre tot) per a que ningú aconseguís guanyar-lo; el millor resultat ha estat un +3 de Paco Justel, seguit per Chàfer (+5) i Santy Gómez (+6).

En aquest torneig, contràriament a la tònica positiva de tota la temporada, les desercions han estat importants, 12 de 40 inscrits, i la meitat d’elles sense cap avís.

Aquest torneig era el quart i final de la Copa Federació. Per les Classificacions Finals comptaven els tres millors resultats.

Manel Jiménez amb 107 punts ha estat el guanyador de la Copa, seguit per Santi Malia (106) i Edel Pascual (97).
Alfonso Gallardo s’ha endut la Copa Scratch(Copa In Memoriam de Santi Ollé). Núria Pastor la Sènior i MªLluïsa Jornet la de Ladies.
Els guanyadors dels 4 tornejos de la Copa, han estat: Josep R. Jáuregui (Sant Joan), Santi Malia (Platja de Pals), Manel Jiménez (Torremirona) i Francisco Justel (aquest del Golf El Prat).
IMPORTANT: Tots els premis per aquests guanyadors d’aquesta COPA FEDERACIÓ s’entreguen a la Nit del Golf Català de la Federació Catalana que es fa a l’Hotel Juan Carlos I (saló blau) el proper dimecres 17 de desembre a les 20 hores.
Amb aquest torneig i abans de la festa de Sant Cugat del dilluns proper s’ha tancat l’ORDRE DE MÈRIT 2008. Felicitats a tothom !!!
Aquest és el final Top5 del 2008:
Manel Jiménez (3082 punts), Santi Malia (3034), Edel Pascual (2777), Ramon Chàfer (2509) i Núria Pastor (2471).

Deixa un comentari