RESULTATS INSOLATION CUPSupercalifragilisticoespialidoso

Confonen un dels participants a la Insolation Cup, competició guanyada per Francesc Pou, amb Mary Poppins pel fet de jugar amb para-sol


Francesc Pou ha estat el guanyador de la novedosa Insolation Cup, disputada al camp del Vallès amb un sol abrasador que no ha faltat a la cita. Pou s’ha imposat amb 34 punts, tres més que Alfonso Gallardo, segon amb 31. Ningú ha complert handicap, i un grup de cinc jugadors n’han tingut prou amb 30 punts per compartir la tercera posició. Aquí teniu els resultats.
La calor ha dificultat el dia. I també ha provocat altres coses, com miratges i al.lucinacions. Un dels participants, per exemple, ha estat confòs amb Mary Poppins pel fet de jugar amb un paraigües que feia  de para-sol. “Mary Pokins, Mary Pokins!”, anava cridant Jordi Casoliva, embogit per la calor, tot refrescant-se amb Nenuco.
Cal dir que entre els forats quatre i cinc els jugadores del darrer partit han fet una barbacoa, encenent el foc, menjant i deixant-ho després tot apagat, mentre el partit del davant completava el par tres. Han tingut temps de fer el rotet i arribar al ‘tee’ mentre el green quedava lliure.
Al llarg del matí s’han succeït els miratges i avistaments de persones o coses inexistents. Pou, per exemple, ha completat el recorregut convençut que l’acompanyava Gary Player, que l’ha anat assessorant amb l’elecció de pals i l’ha ajudat amb les caigudes als greens. Una de las claus de la seva victòria. Els seus companys de partit notaven que parlava amb algú a qui no veien.
En un altre forat, s’ha denunciat la presencia de Kevin Na, intentant treure una bola del rough, quan no estava inscrit al torneig. També hi ha qui ha vist a Alberto Coscarelli intentant sortir de blaves i a Josep Ramon Mauri tirant per ‘eagle’ a un dels dos par cinc del recorregut. Tanmateix, al green del set, en els moments de més calor del matí, Toni Bullón ha dit que ha vist al ‘greenkeeper’ llençant llavors de poa. Al mateix green, Jordi Gonzalvo ha cregut veure a Jauregui i Bonjoch aterrant després de llençar-se en parapente des de La Mola.
Sí s’ha pogut constatar la presència de Darth Vader a les instal.lacions del Vallès.
Després d’aquestes situacions extremes, queda tancada la temporada fins al Camprodon Classic, el 4 de setembre (en breu obrirem inscripcions), i la prova que s’està preparant a Taradell per la setmana següent.
Després del torneig, a les mateixes instal.lacions del club s’ha celebrat el sorteig del campionat match-paly per parelles. En breu n’informarem