Resultats PALS. Final Vª Copa 5-3-5


Dimecres 6 de juny del 2012
Golf Platja de Pals
Gran Final de la Vª Copa 5-3-5 (per equips de 5 jugadors -indistints-, del quals puntuen les 3 millors targetes i es juga a 5 camps diferents) i tradicional Dinar amb premis Copa 5-3-5.


Gran dia de golf. Aquesta ja cinquena Copa 5-3-5 no podia acabar millor. Dia sense sol i un camp en immillorables condicions. Els resultats, espectaculars, van propiciar la màxima incertesa respecte a quin equip seria el guanyador.
La copa de subcampions finalment se la va endur l’equip Bobby Jones (amb 449 punts) a només un punt del tercer, l’equip Notah Begay, i a dos del quart el Tiger Woods.
L’equip guanyador va ser el que porta el nom del ja desaparegut líder nordcoreà Kim Jong-iL i que presumia del títol de millor jugador de golf del món. La seva targeta, oficial, i confirmada per disset dels seus guardaespatlles, marcava 11 hole-in-one i 38 sota par, a la primera vegada que sortia al camp.
Ramon Chàfer (capità), Jordi Gonzalvo, Francesc Pou, Xavier Garasa i Meri Carles (veure la foto de la Meri a l’iPhone del Chafer) han estat els integrants d’aquest equip que han aconseguit endur-se la Vª Copa 5-3-5 d’enguany. 457 punts han estat els que han acumulat en els cinc tornejos (promig de 91,4). Felicitats.


José Megía va guanyar el torneig de Platja de Pals amb 1 sota par seguit de Santy Gómez i Francisco Martínez. Antonio Corgos es va fer amb la classificació Scratch.
Emilio Sales va conservar el cap de la classificació individual de la Copa amb 136 punts, guanyant merescudament, però per ben boc, ja que Santy Gómez va saltar a la segona posició, només a un punt (135 punts) i Ramon Chàfer amb els seus 134 va aconseguir la copa del 3er classificat.
José Ramon Alexanco va trencar l’empat que tenia amb Alfonso Gallardo i es va emportar la copa de la classificació Scratch.
Veieu aquí les Classificacions finals de la Vª Copa 5-3-5.
També podeu veure aquí la classificació actual de l’Ordre de Mèrit 2012.