RESULTATS THE OPEN CHAMPIONSHIP ACPJG


La tramuntana no falta a la cita amb els ‘links’

Buxeres s’emporta el ‘I The Open Championship – ACPJG’El vent ha convertit el forat 11, un par 3 teóricament
assequible, en una enorme dificultat  

La tramuntana ha contribuit a donar a la primera edició del ‘The Open Championship – ACPJG‘, disputada al recorregut Links del Golf Empordà, un aire de ‘links’ que ha fet del segon Grand Slam de la temporada una cita especial. Luis Buxeres i Toni Corgos han intercanviat posicions respecte al Masters jugat a Raimat: si aleshores Corgos va guanyar i Buxeres va fer segon, aquesta vegada Buxeres ha estat primer.
Recordem que en els quatre tornejos del Grand Slam la classificació que preval és la classificació ‘scratch’ i Buxeres, la ‘Pantera del Prat‘, l’ha guanyat amb 27 punts. Corgos ha signat una tarja amb 23 i el nou associat Joan Marí ha completat el podi amb 21.
El ‘top-5’ l’han tancat Alex Reyes i Joan Carles Armengol, amb 18 punts. Reyes, de fet, ha guanyat la classificació handicap amb uns escandalosos 43 punts. Només l’ha seguit Garasa, amb 38.
En l’ordre de mèrit, Jordi Rios, que recentment va augmentar el seu avantatge guanyant el Campionat de Catalunya (la cinquena prova scratch del calendari, que ademés és medal), es manté ferm al capdavant després de situar-se en el ‘top ten’ a Empordà. Els seus perseguidors perden pistonada. Es desinflen, podríem dir.
Aquí teniu les classificacions scratch i handicap del ‘I The Open Championship – ACPJG