SANT CUGAT. Torneig i Dinar de Nadal

Dilluns 13 de desembre (Sta Llúcia)
Torneig (12 forats, greensome-stableford per parelles) i
Dinar de Nadal amb entrega de premis i sorteig.

Club de Golf SANT CUGAT

Cada any el torneig de Nadal s’aferma com l’acte més representatiu de la nostra associació. Bon ambient de golf, bon joc, bon dinar, bons premis i magnífic sorteig que fa tot plegat que la gent s’ho passi d’allò més bé. Els que treballen durant dies per preparar-ho, els espónsors fidels, els espónsors nous que ens descobreixen, tots els socis, els empleats i directius del club de Sant Cugat, junts compartint un ambient festiu fabulós. Gràcies a tots.

Es repartiren els premis d’alguns tornejos i campionats de la temporada, Combinada Pirinenca a la Cerdanya, Torneig Scramble de La Graiera, Copa Associació 2010, Guanyadors de l’Ordre de Mèrit i com no, d’aquest torneig de Nadal a St.Cugat.
Noms destacats de tots aquest premis, Santi Malia (nº 1 del 2010), Jordi Ríos, Jordi Gonzalvo, Xavi Garasa, Antonio Corgos, Mª Lluïsa Jornet, i molts més.
Respecte al torneig greensome de Nadal, la parella guanyadora va ser Edelmiro Pascual i Miquel Almela.
La categoria Scratch se la va endur la parella formada per Enrique Iglesias i Luis Buxeres i les parelles Juan Ángel Caballero/Paco Justel  i Joan Bonjoch/Enric Flix van ser els segons i tercers per hàndicap.
Alex Amillano i Josep Closas s’endugueren els caganers golfistes al ser la darrera parella classificada.
Els premis especials de drive més llarg els van guanyar Alfonso Gallardo i Teresa Bagaria i el de la bola més propera al forat 12 Antonio Corgos.
Podeu veure aquí de forma completa les Classificacions del Torneig de Nadal.

Deixa un comentari