Torneig i Dinar de Nadal

Dilluns 10 de desembre

Club de Golf Sant Cugat
Torneig final de la temporada i Dinar de Nadal.
Torneig Fourball-Nadalenc per parelles.
Limitacions handicap Senyors 26,4 i Senyores 32,4
Incluia esmorzar buffet, torneig, dinar i premis.

Només 1º marcava el termòmetre a l’arribar a les 8 a Sant Cugat. Com era previsible, si volíem mantenir l’horari del torneig i del dinar, vàrem haver de jugar amb “ante-greens”.
Tot i això i lo gelat que estava al principi tot el camp, els jugadors van gaudir d’un dia molt bo de golf. La distància reduïda de tee a green de tots els forats i la facilitat de joc de la modalitat “fourball-nadalenc”, van propiciar uns resultats com mai s’havien vist a les classificacions de l’associació. De les 33 parelles que van sortir només 4 van fer un resultat sobre par.
La parella guanyadora del torneig va ser la formada per Núria Pastor i Joan Romeu que van fer el resultat espectacular de 17 sota par.
Només a un cop van quedar la parella David González i Emilio Sales.
Els tercers van ser Jordi Alonso i Rafa Morales i els quarts, Francesc Bori i Benito Medina, amb 13 sota totes dues parelles.
Luis Velázquez i Jesus Galindo van guanyar els caganers golfistes del “fanal vermell”. 
Enric Iglesias i Luis Buxeres es van endur el premi a millor parella scratch, Antoni Homedes a la bola més propera i Andrea Tamara Mazzanti i Enric Iglesias els premis a drives més llargs.

També es van repartir els premis d’alguns dels tornejos de l’any 2012: Circuit 1,2,3,Vallès, Challenge de Premsa per equips, Combinada Pirinenca i Copa Associació.
Les copes de l’Ordre de Mèrit van ser per Jordi Gonzalvo (guanyador 2012), Renée Zeichen (2ª), Núria Pastor (3ª) i Emilio Sales (guanyador millor mitjana stableford).
Veieu aquí l’àlbum de fotos d’en Ginès.
Cliqueu aquí per veure els Resultats del torneig.