THE PLAYERS by ACPJG 2017 

  

Gallardo guanya l’Ordre de Mèrit
Alfonso Gallardo ha acabat primer de l’Ordre de Mèrit de l’ACPJG de 2017 després d’un apretadíssim final amb Ramon Chàfer, que fins al darrer dia ha tingut opcions. Menys de cent punts de diferència. Un triomf al The Players disputat a La Roca, que  a partir d’aquest any serà tradició que tanqui la temporada (igual que el de Nadal l’obre), li hauria donat el primer lloc de l’Ordre de Mèrit, i un segon també, perquè Gallardo a penes va fer ‘top – ten’ i el premi del segon lloc hauria estat suficiente per Ramon. Però va quedar lluny dels primers llocs, sobre tot dels 41 punts de Quixano, que fa dos anys ja havia guanyat a La Roca.
Chàfer va atacar el lideratge de l’Ordre de Mèrit a la Pirenaica, però després Gallardo va reaccionar. A Torremirona, final de la Copa Associació, Ramon va fer una gran tarja, però no va ser suficient per acostar-se al guanyador, Armengol, perquè altres jugadors es van situar per davant o empatats amb Chàfer al podi i van reduir el seu premi d’OM.
Les darreres proves han estat emocionants, malgrat que l’onada de fred ha obligat a endarrerir les sortides per glaçades a Torremirona i La Roca. Quaranta jugadors es van inscriure a La Roca, però alguns no es van presentar, una decisió que genera problemes als demés, sobre tot als companys de partida, als clubs que ens acullen i que ens cedeixen sortides malgrat les queiexes dels socis, al Comité Esportiu, que ha de refer sortides. Va haver jugadors que van anar a La Roca i van haver de tornar perquè si no feien tard a la feina. És comprensible. Però decidir a última hora no anar és impresentable i deixa en molt mal lloc a l’Associació.

Deixa un comentari