30/6 – THE OPEN BY SRIXON – CG SANT CUGAT

Inscripcions obertes

Arriba el 30 de juny el ‘The Open – ACPJG’, que es jugarà como cada any a Sant Cugat. Tercer ‘major’ de l’any, es juga ‘medal play’; és a dir, s’han de comptar tots els cops. Però fins un màxim de 10: a cada forat si al desè no s’ha embocat s’apunten 10 i es segueix.
La classificació oficial és hàndicap, a diferència del Campionat de Catalunya. Hi haurà premi en categoria ‘scratch’, però el guanyador oficial del torneig serà el primer de la classificació hàndicap. És a dir, a la suma total de cops que es facin (amb el màxim explicat de 10 a cada forat) es restarà el hàndicap de joc de cadascú.

Les inscripcions es tancaran el dimarts 28 a les 10h del matí.

INSCRITS

15/6 - COPA 5-3-5 BY GOLF ESTUDIO - PLATJA DE PALS

PITCH AND PUTT - VALLROMANES - DIA 8

EDEL, INTRACTABLE; VALLROMANES, MERAVELLÓS

Edelmiro Pascual segueix intractable al circuit de Pitch and Putt. Ha guanyat la cinquena prova de la temporada, disputada a Vallromanes, a on l’Associació ha tornat a rebre un tracte extraordinari. Camp en molt bones condicions i el restaurant de Can Maimó, inclús millor.
És la tercera victòria d’Edelmiro aquest any, de manera que lidera l’Ordre de Mèrit amb un ampli avantatge.
El proper torneig es jugarà al mes de juliol, possiblement els dies 5 o 6, després de consensuar-ho al ‘forat 19’ de Vallromanes entre els socis presents. La idea és jugar aquest torneig, que tancaria la primera meitat de la temporada, a Portal del Roc.
Aquesta ha estat la classificació de Vallromanes, amb debut de Patricio Bustamante als tornejos de l’Associació.

RESULTATS

ORDRE DE MÈRIT

LA BOTIGA DELS PERIODISTES

 EL MILLOR MATERIAL AL MILLOR PREU A LA BOTIGA DELS PERIODISTES, A GOLF ESTUDIO, CARRER DE L'EQUADOR #3 DE BARCELONA