TORNEIG GOLF D'ARO 5-3-5

OBERTES LES INSCRIPCIONS PEL PROPER 8 DE JUNY A GOLF D'ARO

(Fins el dimarts 6 a les 12.00 hores)

INSCRITS

  1. Sortides a partir de les 8.57 h. pel tee1 i el tee 10
  2. Hi ha 8 places reservades per la tarda (14.57 i 15.06)
  3. Les inscripcions dels equips les han de fer els capitans. Les individuals, cadascú.
  4. Preu: 30 euros (+ 10 que paga l'Associació).

LES ESTADÍSTIQUES DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA A LA ROCA

ALBERTO BERASATEGUI, CAMPIÓ DE CATALUNYA

Classificacions

ESTADÍSTIQUES (per Jordi Alonso)

Alberto Berasategui, exfinalista a Roland Garros com a tennista, ha demostrat la seva altra gran habilitat aquest dimarts 23 de maig al Golf La Roca, on s'ha proclamat campió de Catalunya, dominant a més totes les classificacions.

Berasategui, jugant amb hàndicap 13, ha liderat la classificació hàndicap amb un total de 65 cops, per davant del 66 de Jordi Alonso i del 70 d'un altre extennista, Tomàs Carbonell. Carbonell ha estat el primer classificat de primera categoria (de 0 a 18,4 de hàndicap), Jordi Alonso ha estat el millor de segona categoría (de 18,5 a 26,4) i Joan Maria Batlle, amb 75 cops, ha encapçalat la classificació de tercera categoria (de 26,5 a 50).

A la classificació Scratx, Berasategui ha empatat a 78 cops totals amb Luis Buxeres, a qui ha superat en el desempat per tenir un hàndicap més alt. Tercer ha estat Pedro Murga (79).

Finalment, en la classificació stableford, que en aquesta jornada era purament testimonial, també ha manat Berasategui (42 punts), seguit de Alonso (41) i Carbonell (37).

AMB UN ÀRBITRE AL CAMP

Per primera vegada en la seva història, l'Associació ha disposat d'un àrbitre de la Federació Catalana per a resoldre sobre el terreny els dubtes que poguessin donar-se durant el joc. L'experiència ha estat un èxit rotund. Fins en quinze ocasions, nou d'elles a través del seu requeriment amb una trucada telefònica, els jugadors han sol·licitat la intervenció de Francesc Torras, qui al final del torneig ha valorat molt positivament l'experiència i ha destacat l'extraordinària col·laboració que ha trobat en tots els jugadors i la seva voluntat per a comprendre les explicacions sobre les regles consultades.

La majoria d'intervencions han estat per a casos d'alleujaments en el joc en situacions confuses. Des de l'Associació volem ressaltar la importància didàctica i la major justícia esportiva que suposa disposar d'un àrbitre federat. En pròxims tornejos es repetirà la iniciativa sota la fórmula de consultes telefòniques a distància.

NEIX EL CIRCUIT PITCH & PLAT

PRIMER TORNEIG DEL PITCH & PLAT A PORTAL DEL ROC (18 / 5 / 2023)

 

CLASSIFICACIONS

Aquesta temporada estrenem un nou circuit de P&P que, amb el suggerent nom de Pitch & Plat, uneix golf i gastronomia. Seran tres tornejos que es disputaran al Portal del Roc el dies 18 de maig, 14 de juny i 4 d’octubre (les dates ja están al calendari d’aquesta web).

Les sortides del tres tornejos serán a les 10.30 h. des de diferents tees (a tret) i després, pels qui ho vulguin, hi haurà un dinar de germanor. El preu será 15 euros per jugar i 16 euros el dinar al mateix club, que té fama de tenir un bon restaurant.

Les inscripcions pel proper dia 18 ja están obertes. Al moment d’enviar-les al mateix e-mail de sempre, cal fer constar si és amb dinar o sense.

Al final del circuit, els millors tindran un original premi. Dinaran ‘de gorra’ el tres primers classificats stableford i el primer classificat scratch (premis no acumulables). Sumaran els dos millors resultats dels tres tornejos.

Finalment, recordar que a Portal del Roc sempre ens tracten molt bé i que podem jugar allà els dies feiners per 15 euros identificant-nos como a membres de la Associació.

LA BOTIGA DELS PERIODISTES

 EL MILLOR MATERIAL AL MILLOR PREU A LA BOTIGA DELS PERIODISTES, A GOLF ESTUDIO, CARRER DE L'EQUADOR #3 DE BARCELONA