Castellar guanya a Gualba sense baixar de la motorhome

EL GOLFISTA TREU PARTIT DE LA SEVA ESTADA DE DOS DIES AL P&P MONTSENY PER DOMINAR EL SEGON TORNEIG DE L’ANY.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS

VEGEU AQUÍ L’ORDRE DE MÈRIT DE P&P

Quan tots els participants estaven arribant a l’aparcament del Pitch & Putt del Montseny, a la carretera de Gualba, ell encara estava dormitant a la seva motorhome, estacionada allà des del dia abans, jornada que va aprofitar per conèixer pam a pam el magnífic camp al peu del Turó de l’Home.

Cándido Castellar, el golfista nòmada de la nostra associació, va baixar del seu transport camperitzat tranquilament, però amb la determinació de fer valer el coneixement de l’enrevesat recorregut. I així ho va fer, enduent-se a casa la seva motorhome i la victòria al segon torneig de P&P de la temporada. El seus 38 punts stableford van ser inabastables per la resta dels 20 jugadors que van intentar, sense èxit, plantar-li cara.

El guanyador de les dues Ordres de Mèrit del 2023, Benito Medina, va ser el que es va quedar més a prop del guanyador, amb 36 punts, els mateixos que el retrobat Jorge de la Riva. Per darrera, amb 35 punts, una altra ‘vaca sagrada’, Pere Escobar, i amb 34, José Carlos Sorribes, de retorn als camps després de passar la segona ITV als seus malucs.

A la classificació Scratch es van mantenir unes possicions semblants, amb Medina primer (30), Castellar segon (29), Escobar tercer (28) i Sorribes quart (27), per davant dels 24 punts de Ramon Palomar i Edelmiro Pascual, aquest jugant amb el hàndicap més baix (2).

La jornada absolutament esplendorosa, amb sol i un camp d’un verd intens, es va completar amb un bon dinar, en el qual el president de PeriodistesGolf, Ramon Palomar, va agraïr la perseverància dels mès veterans de l’associació per mantenir viva la flama del Pitch & Putt, animant així mateix a tothom a participar també als proper torneig de Vallromanes (17 d’abril) i a les cites en camp gran de Sant Cugat (5-3-5, 10 d’abril) i al Lleida Golf (abans Raimat), al The Open del 24 d’abril.

Desplaça cap amunt