• Inici  /
  • Esdeveniment  /
  • 12/6 – FINAL COPA 5/3/5 by GOLF ESTUDIO – GOLF PLATJA DE PALS

12/6 – FINAL COPA 5/3/5 by GOLF ESTUDIO – GOLF PLATJA DE PALS


  • Inici: 12 Juny 2019 9:00 am

La Copa 5-3-5, ‘telonera’ de l’arròs de Pals
La Copa 5-3-5 de l’APJG ha finalitzat, un any més, amb l’extraordinari arròs caldós de Pals, que no ha decebut ningú. Mai ho fa. Prèviament a la cita gastronòmica, s’ha celebrat la jornada final del clàssic campionat per equips de l’Associació, a mode de pròleg, amb triomf de l’equip Payne Stewart, que ha acabat amb l’hegemonia de Maurice Flitcroft.
Alfonso Gallardo, de l’equip guanyador, a més, s’ha endut la classificació general individual, seguit per Harrison Toll, que no jugava per equips, i Jordi Gonzalvo, també dels Payne Stewart. Gallardo ha dominat també la classificació scratch, seguit per Joan Perich. I ha fet un ‘eagle’. Al set. Un par 4 amb ‘dog leg’ esquerre. En fí, pràcticament ofensiu pels demés. L’han acompanyat Gonzalvo (QUE HA FET 37 PUNTS, COM GALLARDO), Chàfer, Edelmiro Pascual i Josep Maria de Porcioles.
En un digne segon lloc, l’equip Joan Anglada, que ha aguantat a la darrera jornada la segona plaça precisament al camp originari de l’Anglada. Han format l’equip Jordi Ríos, Joan Perich, Jordi Casoliva, Carles Garcia Guinda i Joan Poquí.
Abans del dinar, s’ha anunciat als quatre vents al costat de la Casa Club el brillant resultat d’Alfonso Gallardo i Jordi Gonzalvo, QUE HA FET 37 PUNTS.
Camp en perfectes condicions, una mica pesat després de les pluges del dia anterior, però magnífic un any més. No s’han lamentat desgràcies personals i, després del dinar, s’han entregat els premis d’aquest campionat i d’altres de la primera meitat de temporada.
Inclòs el Campionat de Catalunya, que va guanyar per segon any consecutiu Joan Perich. Juan Romeu, de la Federació Catalana de Golf, ens ha acompanyat i ha lliurat els trofeus del Campionat de Catalunya.
No sé si ha quedat prou clar que Jordi Gonzalvo HA FET 37 PUNTS.
RESULTATS D’AVUI AQUÍ

Deixa un comentari