25/9 copa 5/3/4 P&P – MAS GURUMBAUMATINAL DIVINA A MAS GURUMBAU
Tremenda jornada de golf a Mas Gurumbau i tremendo el desenllaç que es presenta per la Copa 5-3-4 en la seva jornada final, que tindrà lloc a Roc-3, com l’any passat. En un camp en magnífic estat i sense calor per l’absència de sol, Mas Gurumbau ha acollit a 31 jugadors en una cita que cada any és garantia d’èxit des de que l’ACPJG va començar a anar a aquest camp. Prèviament al joc, ‘botifarrada’ espectacular, amb una mica de cansalada per qui volgués i porró de vi de la casa.
La prova de Mas Gurumbau l’ha guanyat Antoni Estella, que amb 44 punts segurament haurà deixat de jugar ’emboscat’. En general, resultats més que notables. Si fas 39 punts i no estàs ni entre els tres primers, és que hi ha nivell. Això ha passat avui.
Jesús Galindo no ha tingut un dia massa bo, probablement perquè al camp ha trobat a faltar el ‘pitching wedge’, que creu que ha posat per error a una altra bossa al camp de pràctiques. Si algú el té a la seva bossa, si us plau, que ho faci saber a la junta de l’Associació o al propi Galindo, que s’està plantejant recompensar-ho amb 1.000 euros de bonificació.
Pel que fa al joc, diversos testimonis han assegurat després del partit que, en alguns forats, han vist a Ros morir i restar mort, sense vida, en el tee de sortida, en posició de ‘stance’ (increïble), i que miraculosament al cap d’una estona (llarga) ha tornat a la vida i ha executat el cop. És per això que no es descarta la intervenció del Vaticà per analitzar el miracle, investigar si ha estat obra de la Verge o, fins i tot, del propi Nen Jesús o d’algun apòstol. Si hi ha investigació, es crearia un lloc de peregrinació a Mas Gurumbau, que passaria a nomenar-se Sant Gurumbau de la Miraculosa ‘Rossurrecció’ (ROSSURRECCIÓ, AMB ‘O’). Ros, a més, ha acabat fent 40 punts, com els dies que Nostre Senyor va estar al desert.
Pel que fa a la general de la Copa 5-3-4, la individual la segueix liderant José Díaz, amb 108 punts, quatre més que Ros i Reyes. Però, compte de cara a Roc 3 (final de la 5-3-4): molts jugadors tenen al manys una mala tarja, que poden millorar a Roc 3. Tenen molt marge de millora i poden tenir opcions, a part de Ros, Reyes, Feito o Dicente, jugadors com Jornet o Garcia Guinda, guanyador a Roc-3 l’any 2018.
També hi ha un grup de jugadors que només porten dues proves jugades, i que per tant poden superar Díaz. És el cas d’Estella, Blanch, Almela, Zeichen, Font, Aznar o Gallardo, entre molts d’altres que tenen marge de millora. Pot haver un daltabaix a la classificació.
L’scratx la dominen Díaz i Ros, amb molts més jugadors amb opcions. Consulteu la classificació.
A on hi ha emoció màxima per la segona plaça és a la general per equips. Jack Nicklaus, amb 315, té 30 punts d’avantatge. Ho té a la mà. Però a Mas Gurumbau Eduardo Romeo ha fet el ‘sorpasso’ i s’ha posat segon, amb 285, per 282 de Jon Rahm. Darrera jornada al roig viu!

1 Comments

Deixa un comentari