3/4 COPA ASSOCIACIÓ P&P VALLROMANESRESULTATS D’ESCÀNDOL A VALLROMANES

Darrera jornada de la Copa Associació de Pitch and putt amb targes d’autèntic escàndol. El millor resultat del camp va ser un 43 (com el Licor), és a dir, SET sota par net, obra de José Aznar. Chàfer, amb 40, i Poquí, amb 39, podran dir que van fer una tarja magnífica que no va servir per quedar primers.

Però és que després va venir Feito amb 38 punts, que li permeten capgirar la classificació hàndicap inferior i assolir el lideratge en aquesta categoria.

Després de la jornada al recorregut VALLROMANES del Pitch and Putt de Vallromanes, nou per a molts i força amè, complicat i entretingut, Aznar és el guanyador absolut de la Copa Associació. Megia, per un problema personal, no ha pogut lluitar pel títol. Chàfer es queda amb el premi ‘scratch’ i els premis per les categories hàndicap són per José Antonio Ros, ‘el Rubio’ (en alguns indrets conegut com ‘Talgo’) la categoria inferior; Joan Poquí categoria hcp. mig; i Pilar Feito superior.

Ja hem dit que Pilar Feito ha superat per un punt a Almela. En categoria hàndicap inferior, Ros, Megia i Medina han empatat a 65 punts en la tercera posició (Aznar i Chàfer són primer i segon i tenen altres premis, que no són acumulables). Segons el reglament, guanya el hàndicap inicial més baix (Ros i Megia 8.2); si persisteix l’empat, es miren els darrers nou forats. Megia no ha jugat a Vallromanes; per tant, desempat a favor de ‘Rubio’.

I en categoria hàndicap mig, Pastor, Font, Garcia Guinda i Poquí s’han jugat la primera posició en una partida a quatre.

La jornada ha acabat amb un dinar esplèndid mentre a fora pedregava de collons. ha estat acabar i començar a tronar.

Ja podeu anar preparant els equips per la Copa 5-3-4 de Pitch and Putt.

podeu consultar resultats del dia  AQUÍ

Deixa un comentari