COMBINADA PIRINENCA by SUMMUM GOLF & WILSON STAFF


  • Inici: 3 octubre 2018 9:30 am

Els tres dies passats un any més a la Cerdanya han batut tots els rècords. Quaranta-dos participants en total a la Combinada Pirenaica Cerdanya-Fontanals i vint-i-un al Challenge Sant Marc del primer dia, que per segon any ha estat un torneig a part. Clar, s’ha fet amb tota la mala bava perquè els que ho fan bé a Sant Marc (PAR 57) no puguin brillar la Combi… ups!, calla!, si Ramon Chàfer va fer segon a Sant Marc i un altre cop segon a la Pirenaica, enduent-se a més el premi com a guanyador de camp a Cerdanya. “Vaia, vaia, Joe -va dir en Jep Cabestany-, ¡qué oyen mis ojos!…”. Bueeeno: serà que el canvi al calendari s’ha fet per putejar a Poquí, que va quedar tercer a Sant Marc però no va estar bé a la Combionada de 36 forats.
En fí, tres dies magnífics, amb mostres de joia i d’amor inacabables. Jugant a golf al preu de 10, 20 i 20 euros respectivament i amb una gran col.laboració de Summum Golf y Wilson Staff, donant fins a set premis per la Combinada.
El més important, però: la festassa de Sant Marc després de jugar, amb un tracte excepcional per part de l’hotel Sant Marc, amb xupitos i gintònics pagats i un arròs (aquest any sí) impecable. Brutal. I, naturalment, el sopar a Bor preparat pel xef Francesc Roura dimecres a la nit. GRàcies, Francesc, esperem que l’any que ve repetim.
Realment: quina vergonya de directiva!

QUADRE D’HONOR:

Guanyador Absolut: José María DE PORCIOLES
Guanyador Scratch: Joan Perich
Guanyador 1a Categoria: Ramon Chafer
Guanyador 2a Categoria: Jordi Casoliva
Guanyador 3a Categoria: Francesc Pou
Guanyador RCG La Cerdanya: Ramon Chafer
Guanyador Golf Fontanals: Carles Teulé

RESULTATS AQUI

Deixa un comentari