30/9-1/10 COMBINADA PIRINENCA by TEORIA DIAGONALINSCRIPCIONS TANCADES

Amb el patrocini de Teoria Diagonal arriba la Combinada Pirinenca 2.020 que aquest any consta de TRES grans camps: Aravell, La Cerdanya i Fontanals. Contaran les dues millors targetes.

  • GUANYADOR PIRINENCA: putter
  • SEGON CLASSIFICAT: capsa 12 boles
  • GUANYADOR SCRATCH: capsa 12 boles
  • GUANYADOR ARAVELL: pack cervessa i capsa 3 boles
  • GUANYADOR LA CERDANYA: pack cervessa i capsa 3 boles
  • GUANYADOR FONTANALS; pack cervessa i capsa 3 boles

Per sort malgrat algunes previsions pesimistes podren gaudir de la pirinenca. El que no será possibe és organitzar el sopar de germanor amb Xef Roura a Bor, una autèntica llàstima però tots els protocols sanitaris i esportius no ens permeeten fer-ho aquest any.

Una altra gran Pirinenca

S’HA ACABAT LA PIRINENCA AMB LA TRADICIONAL TERCERA JORNADA A FONTANALS, MARC INSUPERABLE COM FINAL D’UNA TRILOGIA DE CAMPS MOLT EXIGENTS PER UN CANVI D’ÚLTIMA HORA D’ARAVELL ENLLOC DE SANT MARC. COMPTAVEN LES DUES MILLORS TARGES. I HA ACABAT AMB BON TEMPS, COM ELS DARRERS ANYS EN AQUESTA COMPETICIÓ.
I SI EL TEMPS ENS HA TORNAT A SER BENÈVOL, TAMBÉ L’AMIC AZNAR HO HA TORNAT A FER. HA GUANYAT. LA GENERAL I ELS CAMPS DE CERDANYA I FONTANALS. ANTONIO CORGOS VA GUANYAR EL PRIMER DIA (39 PUNTS), PERÒ S’HA DESINFLAT EL SEGON I EL TERCER. JOSÉ MARÍA DE PORCIOLES I RAMON PALOMAR HAN FET SEGON I TERCER, RESPECTIVAMENTE, DE LA GENERAL.
CAL DESTACAR ELS 36 PUNTS DE CARLES GARCIA GUINDA (AMB HANDICAP LIMITAT) A ARAVELL, A ON VA FER SEGON I EL TRIOMF DE LUIS BUXERES EN SCRATX EN EL GLOBAL, A CERDANYA (‘LOCAL PLAYER’) I A FONTANALS. UNA EXHIBICIÓ.
CAL DESTACAR EL MAGNÍFIC RITME DE JOC A UN CAMP TAN LLARG COM FONTANALS: QUATRE HORES I VINT. MOLT CORRECTE, MOLT.
I HEM DE FELICITAR FRANCESC ROURA, PERQUÈ AMB TOTES LES PRECAUCIONS PER LA COVID-19 QUI VA VOLER VA PODER ANAR A BOR I ROURA TAMBÉ HO VA TORNAR A FER: EXCEL.LENT SOPAR, EXCEL.LENT TRACTE A CAL XENA I EXCEL.LENT ARRÒS CALDÓS DE MARISC.

Deixa un comentari