CAMPRODON CLASSIC


  • Inici: 7 setembre 2018 9:30 am

Va desaparèixer un ‘buggy’ al tradicional Camprodon Classic, mentre hi ha canvis al calendari: propera prova, al Golf La Roca (dia 18)

Com cada any, l’estiu es va donar per finalitzat, pel que fa a la nostra Associació, amb la pujada a Camprodon. I també, un any més, el camp va ser inmisericorde I cruel, a part de molt tou per les pluges caigudes els dies anteriors, amb búnquers plens d’aigua als quals més d’un va sentir-se temptat de llençar-s’hi i posar fí de manera dràstica a la seva vida. Ja és a punt la propera prova: el dia 18 a La Roca Golf (final de la Copa Federació).

Amb catorze participants (més que l’any anterior, perquè en aquest camp, quan surts, sempre dius que és l’últim cop, però al final molts hi acabem tornant), va quedar primer Joan Perich (34 punts), que reforça el lideratge a l’Ordre de Mèrit, seguit per Gonzalvo (32) i Casoliva i Paco Martínez (31). Després, grans ensopegades.

El misteri de la jornada va ser el robatori del ‘buggy’ de Casoliva i Garcia Guinda, que va desaparèixer poc abans de començar la ronda. Es va veure un ‘buggy’ perl camp amb els dos sospitosos del robatori, que no es pot confirmar que no fossin extraterrestres. Anaven dient de forma alternativa “jooooo”, “això no són rovellons” i “t’ho dic jo, avaig anar a jugar la setmana passada”.

Els agents Mortadelo i Filemon han estat designats investigadors del cas.

Alpe d’Huez, Tourmalet I Angliru

D’altra banda, al Alpe d’Huez existent entre el green del 5 i el tee del 6 es van trobar les restes d’un cadàver, encara amb el gest d’arrossegar la seva bossa de pals. Mai va arribar a coronar la ‘pujadeta’ fins al tee del sis. Sembla ser que el cadàver porta más d’una dècada al lloc. En principi, es descarta que es tracti de Coscarelli, però mai se sabrà del cert, perquè el cos es va deixar semi-ocult al mateix lloc on es va trobar. Se’l coneix con ‘Homo Explosionatus’. Els jugadors locals fingeixen que no saben que hi és quan passen pel costat.

També al ‘Tourmalet’ (entre l’1 I el 2), les pluges van provocar corriments de terra I van deixar a la vista restes que ràpidament van tornar a ser enterrades. Podria tractar-se d’un homínid o d’Enric Flix. Finalment, la vegetació del camp (teòricament ortigues) se sospita que podria ser al.lucinògena, perquè al llarg del recorregut es van divisar unicorns.

I a la pujada posterior al forat 8 (l’Angliru) algunes llegendes urbanes parlen d’intents de suïcidi. No s’ha confirmat. El que sí confirmem és que el bo de Paco Martínez no va callar ni pujant ni baixant.

resultats

 

Deixa un comentari