Gallardo s’exhibeix a l’Apertura del Vallès Golf

L’ex RTVE suma 40 punts amb una targeta de 74 cops, només 4 per sobre del par del camp.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

J. A. Ros, en acció davant Julio Salinas.

La primera entrega del Torneig Apertura, jugada aquest dimecres, 17 de gener, al Vallès Golf, ha tingut en la persona d’Alfonso Gallardo al gran protagonista. L’excàmara de RTVE ha enllestit la doble volta de 18 forats amb 74 cops, només 4 per sobre el par del camp, per un total de 40 punts stableford, el que li ha donat la victòria. El seu hàndicap més baix (jugava amb 8 punts de bonificació) li ha permès desfer el desempat amb Luis Mendiola, que amb un hàndicap de joc més alt (25) també ha sumat 40 punts.

La gran actuació de Gallardo, que també ha encapçalat la classificació Scratch amb 32 punts (en aquest cas empatat amb Pedro Murga), ha deixat enrera a la resta de 39 participants del primer del tres tornejos Apertura, que tindrá la seva continuitat el dia 1 de febrer a La Roqueta i el 7 de febrer al recorregut Executive de Golf Barcelona.

Alfonso Gallardo, en una imatge d’arxiu.

L’exfutbolista Gerard López Segú ha estat el que més s’ha apropat als dominadors del dia, ja que ha estat tercer en les dues classificacions. A la d’hàndicap, amb 38 punts, empatat amb Andrés Manzano i Joan Carles Armengol, i a la Scratch, amb 31 punts, per sobre del 30 de Joan Perich i els 25 del tocatardà Jordi Rios, que ha encapçalat el petit contingent d’homes que han jugat a la tarda.

Armengol, sortint d’una trampa de sorra.

Ferran Imedio, negociant un putt.

Desplaça cap amunt