Golf Estudio i PeriodistesGolf caminen units i amb il·lusió

La botiga de referència del golf a Barcelona, Golf Estudio, i l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf, segueixen junts i amb molt bones vibracions, després de caminar de la mà des de fa força anys.


Amb l’entrada de la nova Junta, la relació no només es manté sinó que s’estreny més, i amb l’objectiu de fer propostes conjuntes i ajudar el golf a seguir el procés de creixement guanyant nous jugadors.
“Estem encantats de seguir units amb l´Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf i esperem que pugui durar molt més anys”, explica Andrea Rizza, el responsable i un dels accionistes de la botiga a Barcelona.
“Estem molt contents amb la relació que tenim des de fa anys, ens sentim molt còmodes i amb ganes de continuar col·laborant junts per a la difusió del golf”, explica Rizza, un tipus italià superjovial instal·lat des de fa anys a Castelldefels.
Sobre la situació del golf actual, explica que “es manté després de la pandèmia que va viure un increment de golfistes molt important i la veritat és que seguim molt animats i esperant que ens visiteu a la nostra botiga de carrer Equador, 3 de Barcelona”, diu.
Doncs això farem tots els associats, molt satisfets cada cop que acudim a Golf Estudio a renovar els nostres pals o a la recerca d’un consell que ens permeti gaudir més d’aquest meravellós esport que és el golf.

Desplaça cap amunt