Golf Lleida i els seus cargols ens acullen el 17 de setembre

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER L’EX RAIMAT FINS EL DIA 15 A LES 12.00 HORES.

SERÀ EL SEGON TORNEIG PUNTUABLE PER A LA COPA FEDERACIÓ.

LES SORTIDES SERAN A TRET A LES 10.00 H. PER PODER ATACAR DESPRÉS ELS CARGOLS.

ELS QUE ES QUEDIN A DINAR HO HAN DE DIR AL MOMENT DE LA INSCRIPCIÓ.

El segon torneig de la Copa Federació d’enguany ja està en marxa. Serà al Golf Lleida & Country Club (l’antic Raimat) el 17 de setembre. De fet, les inscripcions són obertes, fins el dia 15 a les 12.00 hores, a través dels dos canals habituals: aquesta pàgina web o bé el correu inscripcions@periodistesgolf.cat.

Tornem a Lleida, com cada any, en una excursió llarga però que val realment la pena, tant per la bellesa i la dificultat del camp, vorejat de vinyes i conreus, com per l’habitual menjada posterior de cargols. El restaurant del club ens ha assegurat que n’hi haurà per tothom que vulgui quedar-se a dinar, amb un menú de 30 euros amb cargols i graellada de carn. Qui es quedi a dinar ho ha de dir al moment de la inscripció!

Les sortides seran a tret a les 10.00 hores precisament per permetre que tothom pugui haver acabat de jugar a l’hora de dinar.

Hi haurà una sortida de tarda a les 15.00 h. per a un màxim de 4 jugadors.

El torneig està obert a convidats.

La de Lleida és, com hem dit, la segona etapa de la Copa Federació, el trofeu patrocinat per la Federació Catalana de Golf. El primer torneig haurà tingut lloc al Golf Costa Brava i el tercer es celebrarà al Golf d’Aro el 21 d’octubre, dia en que es clourà el triangular. Les classificacions es confegeixen en base als dos millors resultats dels tres tornejos.

Desplaça cap amunt
PeriodistesGolf
Resum de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible.

La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.