Obertes les inscripcions per La Roqueta i l’Executive de Golf Barcelona

Golf La Roqueta

El circuit Apertura continua amb els dos darrers tornejos, que es disputaran l’1 de febrer a La Roqueta, prop de Manresa, i el 7 de febrer al camp Executive de Golf Barcelona, a Sant Esteve Sesrovires.

Les inscripcions pels dos tornejos ja estan obertes, a les vies habituals, a través d’aquesta web i del correu inscripcions@periodistesgolf.cat.

Les solicituds per La Roqueta es tancaran el 30 de gener, a les 12.00 h. del migdia, y les de l’Executive, el 5 de febrer a la mateixa hora.

La Roqueta és una bona oportunitat de trobar-nos una bona colla, no solament per la bondat del camp, a 35-40 minuts de Barcelona, sino per la oferta que ens fa el club de jugar i dinar per només 30 euros. Si algú només vol jugar li costarà 25 euros, i ho ha de fer constar explícitament en el moment de la inscripció. La sortida serà a tret, sobre les 9.30 h., i això permetrà acabar tots junts i dinar després a una hora prudencial.

Pel que fa a l’Executive, camp també de 9 forats bastant exigents i així mateix bastant a prop de Barcelona, el preu per jugar serà de 25 euros.

Desplaça cap amunt