Una nova junta al servei dels socis i el Golf Català

Encaixada de mans presidents

Encaixada de presidents. El president de la Federació Catalana, Ramon Nogué, i el nou president de PeriodistesGolf, Ramon Palomar.

La nova junta de l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf (ACPJG), que tinc l’honor de presidir, comença el seu mandat amb molta il·lusió i ganes d’aportar al golf català, i evidentment de poder servir de la millor manera possible els nostres associats.
Primer de tot, cal agraïr la feina feta al llarg de 8 anys per l’anterior junta presidida per Jordi Casoliva, que va mantenir l’esperit d’una Associació que comença a tenir una història llarga i que volem mantenir al mateix nivell o millor.

Arribem amb ganes de fer moltes coses que reverteixin en el grup d’associats que representem, però també volem ser una eina útil perquè els clubs catalans puguin donar a conèixer els seus projectes, idees i competicions a través dels nostres canals de comunicació.

Per això posarem en marxa ben aviat un compte d’Instagram on tot el món del golf tindrà cabuda, començant per les nostres activitats i competicions, però també seguirem als clubs catalans, als que oferirem el nostre canal de comunicació, i també als espònsors i empreses que ens recolzin. Igualment, posarem en marxa una nova pàgina web on tots els socis i sòcies podrán estar al dia de tot el que generem. Serà el nostre canal de comunicació amb el soci pel que fa a les competicions, inscripcions i Ordre de Mèrit, i que volem que sigui d’utilitat i molta practicitat per tots els associats.

Organitzar noves competicions, visitar camps poc habituals, inclús fer sortides de joc fora de Catalunya son alguns altres dels objectius que ens hem marcat, així com aconseguir els millors acords amb els camps de Catalunya per poder-los gaudir de forma regular.
Us demano confiança, perquè tots els projectes que arrenquen necessiten una mica de temps, i sapigueu que les portes de la junta que hem format sempre estan obertes si algú es vol afegir a aquesta aventura que acabem d’iniciar.

Moltes gràcies a tots els que formeu part d’aquesta nova junta, a la Federació Catalana de Golf pel seu suport incondicional i també a tots els socis que li heu donat recolzament desde el primer dia. Segur que la gaudirem tots.

Ramon Palomar
President de la ACPJG

Junta directiva 2023

La nova junta. La junta en ple, al local de la Federació Catalana de Golf, en la primera reunió, aquest 9 de maig del 2023.

Desplaça cap amunt