90 búnkers i el tercer millor camp d’Espanya

La primera edició de la Copa Llevantina va ser una experiència molt satisfactòria per als jugadors que es van desplaçar fins a València i van gaudir de dos grans camps com El Bosque i El Saler. Molts dels socis i simpatitzants han manifestats el seu interès per repetir la sortida i explorar altres similars per a conèixer i jugar en nous camps.

Realment, en aquesta ocasió va ser un autèntic privilegi jugar en dos camps de categoria premium, tècnicament molt diferents i d’orografies oposades.

El Bosque, a la muntanya, molt tècnic, amb la majoria de greens elevats i una infinitat de búnkers. De fet, d’allí sortirem tots amb les sabates plenes de sorra de tantes vegades que vam caure en els paranys. No és per res, són 90 els búnkers distribuits al llarg dels 18 forats, cosa que fa del seu recorregut una circumstància original i un repte altament emocionant per als jugadors.

I dels 90 búnkers del dimarts a El Bosque vam passar a jugar el dimecres en el tercer millor camp d’Espanya el 2023, com és El Saler. La veritat és que jugar en la mateixa línia de la mar Mediterrània, en un campás espectacular, llarg, llarg, llarg, tant que fins als més pegadors tenen dificultats per a arribar a green de dos en els pars quatre o de tres en els pars cinc, és un plaer incommensurable. La majoria dels socis de la Associació no coneixien el camp i van quedar gratament impressionats.

Si a tot això li afegim l’estada en El Parador, un cinc estrelles a peu de camp, l’albada amb la mar a cent metres i un spa que després de jugar en El Bosque vam poder gaudir gratuïtament per deferència de la direcció de l’hotel, comprendran que ja estiguem desitjant tornar i preparant una nova edició perquè tots els que hi hem estat puguem repetir i els que no han pogut desplaçar-se en aquesta ocasió tinguin l’oportunitat de conèixer i gaudir de l’experiència.

Desplaça cap amunt