Gran èxit de la primera Copa Llevantina

CÁNDIDO CASTELLAR S’EMPORTA LA COMBINADA DE DOS CAMPS EXCEPCIONALS: EL BOSQUE I EL SALER

VEGEU AQUÍ LAS CLASSIFICACIONS DE LA COMBINADA.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DE EL BOSQUE.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DE EL SALER.

Cándido Castellar, el campió de la Llevantina.

La primera edició de la Copa Llevantina, la excursió instaurada de bell nou per l’associació a dos dels millos camps de l’Estat, El Bosque i El Saler, es va resoldre els propassats dimarts i dimecres, dies 23 i 24 de gener, amb un èxit extraordinari.

Un total de 26 personas, 25 de elles jugadors, van disfrutar al màxim d’una sortida rodona, tant per la qualitat i exigència dels recorreguts com per l’excel·lent acollida dels dirigents del clubs i amb el remat final de l’estada d’una nit al Parador del Saler.

En l’àmbit esportiu, cal destacar la victòria en la combinada dels dos dies de Cándido Castellar, que als 35 punts del primer dia a El Bosque va sumar els 29 de la segona jornada a El Saler, jugada també en unes condicions meteorològiques increíbles per aquesta època de l’any, en màniga curta i enyorant les bermudes.

Amb aquest total de 64 punts stableford, Castellar es va imposar el la classificació hàndicap, per davant dels 62 de José A. Megía i dels 60 de Gerard Autet i Àngel Llopis. Destacar també el bon paper dels convidats del Club Terramar de Sitges que ens van acompanyar, ja que Tomàs González, amb 61 punts, i Francisco José Rodríguez, amb 60, es van intercalar en aquesta classificació.

La victòria de Castellar hauria pogut ser més ample si el primer dia no hagués jugat per error la bola de un company al darrer forat, error que es va esmenar abans d’acabar el forat i que per tant li va costar dos cops de penalització. Amb 35 punts, va empatar amb Tomàs González i va quedar per davant d’uns inspirats Joan Maria Batlle (33), el retornat Santi Malia (32) i Megía (31).

Magnífica panoràmica de El Saler.

A El Saler les coses es van posar encara més complicades donades la llargada i la dificultat del camp. Van dominar, amb només 31 punts, Gerard Autet, Megía i Llopis, amb la resta del membres de PeriodistesGolf per sota, tots ells, dels 30 punts que sí que van assolir tant Francisco José Rodríguez com Juan Manuel Martín Paz, un altre dels convidats, contingent on es van unir les senyores Alicia Zaragoza, Mercè Aguas i Tura Basagañas, aquesta última no jugadora, així com Jordi Miralles.

Alfonso Gallardo va ser el millor del club en la classificació Scratch, amb 38 punts (19 cada dia), només per darrera dels convidats González (43) i Martín Paz (39). Autet (30), Llopis (28), Megia (27) i Castellar (26) van completar els primers llocs en aquest llistat que demostra qui la toca de veritat.

Desplaça cap amunt