OPEN ANDORRA 2019 by TEORIA DIGGONAL

CLASSIFICACIONS

El clàssic andorrà de l'ACPJG, de la mà de 'Teoria Diagonal'

Els camps d'Aravell, a la Seu d'Urgell, i Soldeu, ja a Andorra, han tornat a acollir els membres de l'ACPJG (Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf) en l'anomenat 'Open Andorra', tot un clàssic ja en el calendari de l'APCJG després de quatre edicions. Enguany s'ha completat l'excursió pirenaica amb una jornada al Club de Golf Cerdanya, en el seu recorregut rosa, que normalment quedava fora del calendari de competicións de l'Associació.
La competició, patrocinada per 'Teoria Diagonal', ha estat guanyada per José Miguel Aznar, que va assaltar el liderat precisament a Puigcerdà, després de que Joan Perich (Ràdio Platja d'Aro) fós el líder després dels dos primers dies i acabés segon. Xavier Garasa (TV3) i Ramon Chàfer (TV3) han estat tercer i quart. Perich ha guanyat el premi 'scratch'.
L'Sport Hotel Village de Soldeu va acollir l'expedició de periodistes catalans i, un cop més, l'experiència va se excepcional, com el fet de poder jugar a golf a 2.500 metres d'alçada i d'accedir a les pistes/greens a través de les telecabines de Soldeu.
Josep Rafel Jauregui (TV3) va ser el millor a Aravell, Perich a Soldeu i Aznar a Puigcerdà. I, sobre tot, un any més, qui va guanyar amb tota seguretat va ser Andorra i el seu compromís amb l'sport i amb el turisme de qualitat. L'any que ve repeteixen, segur.

NOUS CONVENIS

En aquests darrers mesos hem afEgit i/o canviat alguns convenis pels nostres associats. Qui vulgui més informació ho pot sol·licitar al mail presidencia@periodistesgolf.cat