Benito Medina domina l’estrena del P&P Costa Daurada

ROS I DE LA RIVA ES QUEDEN A UN PUNT DEL GUANYADOR A TERRES TARRAGONINES.

L’EXCÀMARA S’ENGARRISTA DE NOU AL PRIMER LLOC DE L’ORDRE DE MÈRIT DE LA MODALITAT.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

VEGEU L’ORDRE DE MÈRIT ACTUALITZADA.

Benito Medina va ser aquest dimecres, 5 de juny, l’associat que millor va gestionar el nou camp de Pitch&Putt que el Club de Golf Costa Daurada ha posat a la nostra disposició. En el torneig inaugural d’aquest exigent recorregut tarragoní, l’excàmara de RTVE va ser el millor, guanyant amb un total de 32 punts satbleford, un més que José Antonio Ros i Jorge de la Riva, que van compartir la segona plaça.

En un dia amb poca participació -només 10 valents es van atrevir a estrenar el camp-, el president Ramon Palomar va acabar quart (27), per davant d’un especialista del joc curt com és Edelmiro Pascual, cinqué amb 25 punts, els mateixos que el degà Baltasar Dicente.

Edel, no tant encertat com altres vegades, no va poder encapçalar tampoc la classificació Scratch (23 punts), superat també per un Benito Medina que va fer 26 punts bruts. Gràcies a aquesta victòria, Medina s’ha engarristat al lideratge de l’Ordre de Mèrit 2024 de Pitch&Putt, que l’any passat ja va dominar, com va fer així mateix amb l’altre Ordre, la del golf gran. Un doblet que aquesta any té molt més difícil.

Desplaça cap amunt