Gerard López, nou campió de Catalunya

EL SELECCIONADOR DE FUTBOL SUCCEEIX BERASATEGUI AMB 82 COPS A UN EXIGENT VALLROMANES.

MURGA I PUIGDOLLERS COMPLETEN EL PODI EN MEDAL SCRATCH I MASNOU ÉS EL MILLOR EN HÀNDICAP (66).

AUTET, MASNOU Y GEMMA GARCIA GUANYEN PER CATEGORIES.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

Gerard López, el campió.

L’empat entres les seleccions de futbol de Catalunya i Panamà (2-2) del dimecres a Sabadell encara estava calent quan el tècnic del combinat quatribarrat, Gerard López Segú, es va proclamar dijous nou campió de Catalunya de golf, en substitució del millor drive del circuit, Alberto Berasategui, que, fora del podi (quart), no va aconseguir reeditar la seva victòria de l’any passat a La Roca.

Vallromanes, en aquesta ocasió, va ser el retrobat escenari de l’exigent Campionat de Catalunya de periodistes, l’únic torneig de la nostra associació que es disputa en el format medal o stroke play, és a dir, comptant tots els cops en comptes de sumar punts per cada forat (stableford).

Aquesta pressió extra de no poder fallar perquè qualsevol errada resta es va notar al camp vallesà. Però tant Gerard López com el seu segon a la banqueta de la selecció, Albert Puigdollers, van demostrar que la pressió els agrada i van exhibir solidesa. Gerard, guanyant amb 82 cops, i Albert, essent tercer, amb 85. Entremig es va situar el sempre eficient Pedro Murga (84), campió del 2022, aleshores amb 78 cops.

Berasategui (86) va ser el millor dels de fora del podi, per davant del primer dels ‘mortals’ (fregant el hàndicap 20), el picador Albert Masnou, que amb 87 cops va ser cinqué i, restant els 21 punts amb que jugava, va ser el millor de llarg en la classificació hàndicap, amb 66, per davant de Puigdollers (69) i un altre ‘mortal’, Manel Jiménez (70).

Espectacular sortida de Bruno Ballesté.

El Campionat de Catalunya també va reservar un raconet de glòria als millors de cada categoria, classificació que s’estableix segon el resultat hàndicap.

En primera categoria (de 0 a 18,4 de hàndicap), el millor va ser Gerad Autet (ell és 16,4), amb 72 cops, una vegada restats el 18 de bonificació que li concedia el camp. En segona categoria (18,5 a 26,4) el guanyador va ser Albert Masnou, amb 66 cops; i en tercera categoria (26,5 a 50), la dominadora va ser Gemma Garcia, amb 75.

Només queda felicitar-los a tots ells i, en general, als 36 participants que es van atrevir a fer front a la doble dificultat d’un camp molt exigent ( i també molt ben preparat) i al sistema de joc.

La propera cita, el torneig final de la Copa 5-3-5 by Golf Estudio on es decidirà tot, com sempre al Golf de Pals i com sempre, amb la cirereta d’un arròs espectacular d’aquelles contrades.