Benito Medina es consolida al P&P de Sant Cebrià

SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA I LIDERAT AMPLIAT A L’ORDRE DE MÈRIT PEL GRAN DOMINADOR DEL JOC CURT.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DE SANT CEBRIÀ.

VEGEU AQUÍ L’ORDRE DE MÈRIT ACTUALITZADA.

Benito Medina s’està consolidant, amb permís del gran Edelmiro Pascual, com el dominador del Pitch & Putt a la nostra associació. El guanyador de les dues Ordres de Mèrit de l’any passat torna a dominar amb autoritat la del joc curt del 2024 després de la segona victòria consecutiva aconseguida al calendari del P&P.

Medina, guanyador ja a Costa Daurada fa un parell de setmanes, es va imposar aquest dimecres, 19 de juny, al camp de Sant Cebrià de Vallalta i suma ja 1.340 punt a l’Ordre, gairebé 300 més que la seva principal perseguidora, Pilar Feito.

L’excàmara de RTVE es va imposar a Sant Cebrià amb 36 punts stableford, per davant del convidat Eliseu Farriols (35), del Joan Jordi Roura (33), del convidat Javier Gómez (32) i de l’associat Carles Garcia Guinda (32). Pilar Feito es va defensar bé amb els seus 31 punts.

Joan Jordi Roura va ser el dominador en la classificació scratch, ja que malgrat jugar amb hàndicap 0 va sumar uns magnífics 33 punts, per davant dels 30 de Medina i els 21 de Garcia Guinda.

Desplaça cap amunt