Julio Salinas, segon a ‘The Battle of Stars’

El nostre consoci Julio Salinas ha quedat segon classificat en el torneig ‘The Battle of Stars’ que s’ha celebrat al Pula Golf Resort i Son Servera Club a l’illa de Mallorca. L’exjugador del Barça, i col·laborador en diferents mitjans de comunicació, va completar dos excel·lents recorreguts per acabar empatat amb l’italià Stefano Nava i va deixar molt alt el pavelló de PeriodistesGolf.


El guanyador de la competició ha estat un altre home lligat al món del futbol, en el seu cas als despatxos, l’ex Director Esportiu del Barça i expresident del Mallorca, entre altres càrrecs, Mateu Alemany, que succeeix en el palmarès al músic David Otero, vencedor el 2023.


En la competició, Alemany s’ha imposat en una doble jornada intensa, de pràctica esportiva, de convivència entre els golfistes i de solidaritat en la causa d’enguany, la lluita contra l’ELA i l’esclerosi múltiple.


The ‘Battle of Stars 2024’ ha comptat amb la participació, entre d’altres, de Pepe Reina, Javier Clemente, Bernd Schuster, Albert Riera, Mauro Tassotti, Henrik Larsson, John Arne Riise o Alain Boghossian.

Lluita contra l’ELA

Familiars d’afectats per aquesta malaltia de l’Associació ELA Balears van acudir a ‘The Battle of Stars’ per a mostrar el seu suport a la lluita contra la malaltia. La seva presidenta, Cati Rigo, va recordar que “aquest tipus d’esdeveniments permeten donar a conèixer aquesta malaltia i aconseguir suport econòmic per a mantenir els serveis com a psicologia, fisioteràpia etc…”

A més, va tenir unes paraules per a Juan Carlos Unzué, qui s’ha sumat a la difusió del torneig, i ha assenyalat que “des que va fer públic el seu diagnòstic moltes més persones estan més sensibilitzades amb les repercussions i la necessitat de continuar treballant contra ella”.

Les reflexions d’Unzué

L’entrenador i futbolista Juan Carlos Unzué, referent en la lluita contra l’ELA, va voler posar en valor durant ‘The Battle of Stars’ la importància de conscienciar a través del poder de l’esport: “Totes aquestes iniciatives tenen l’objectiu de fer visible l’ELA i d’aquesta manera conscienciar a tothom. És necessari que s’inverteixin més diners públics per a la recerca, a més d’ajudar aque els actuals afectats puguin viure dignament”.


Va agregar que “totes les manifestacions públiques poden ajudar si et fan reflexionar. Quan ens mirem al mirall no podem enganyar-nos a nosaltres mateixos. Per això, si tenim la consciència tranquil·la, estarem feliços amb nosaltres mateixos”.
Igualment, Unzué va assegurar que “sempre he cregut en les persones, però ara ho estic vivint a un nivell molt profund. És la gran capacitat que les persones tenim per a adaptar-nos i superar situacions complicadíssimes”.

Desplaça cap amunt