Corgos fa un salt endavant y sotmet Sant Cugat amb 44 punts

L’EXATLETA ES REFÀ D’UNA PILOTADA INVOLUNTÀRIA I ENCAPÇALA UNA GRAN PARTICIPACIÓ DE 55 JUGADORS.

JORDI RIOS REACCIONA A LA SESSIÓ DE TARDA PER SER SEGON (42) I PRIMER SCRATCH (31).

L’ACTOR PORTA AL SEU EQUIP, EL PAIGE SPIRANAC, A UN LIDERAT MOLT CÒMODE.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DEL DIA

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DEL 5-3-5

Antonio Corgos ha liderat al Torneig de Sant Cugat de la Copa 5-3-5 una nombrosa participació de 55 jugadores i ha guanyat amb un magnífic resultat de 44 punts, dos més que Jordi Rios, que ha estat el millor de la sessió vespertina i ha encapçalat la classificació scratch, amb 31 punts, precisament un més que Corgos.

L’exatleta olímpic ha donat un gran salt endavant i ha fet un recital just després de que, en un desafortunat incident, el Joan Carles Armengol li ha tirat a sobre una bola en una erràtica sortida al forat 3. Corgos ha acceptat esportivament les disculpes i ha començat a encadenar pars i un total de quatre birdies per endur-se la victòria en un dia pletòric, amb un sol espaterrant, els ametllers florits i un camp probablement amb els millors i més nobles greens de Catalunya.

Aquestes condicions favorables han fet que un total de 9 jugadors hagin estat capaços de sotmetre al camp, amb més de 36 punts. A més de Corgos i Rios també han doblegat el recorregut vallesà Tomàs Carbonell i Raimon Barneda (41), José Miguel Aznar i Toni Estella (39), Ramon Chafer (38) i Jordi Casoliva i Rafa Morales (37).

Pel que fa a la classificació Scratch, Aznar ha empatat a 30 punts amb Corgos al segon lloc, Pedro Murga ha sumat 28 punts, Carbonell i Joan Perich, 27, i el localíssim Alfonso Gallardo, 26.

MOVIMENTS A LA GENERAL PER EQUIPS

Pel que fa a la Copa 5-3-5 by Golf Estudio, aquesta tercera etapa ha comportat que l’equip Paige Spiranac hagi ampliat el seu avantatge al front de la classificació d’una manera notable. Amb els 42 punts de Rios, els 37 de Jordi Casoliva i els 35 de Carles Garcia Guinda ha sumat 114 punts per un total de 303 en tres jornades (Reus, Costa Daurada i Sant Cugat). El primer equip perseguidor és l’Adri Arnaus de Morales (37), Max Jiménez , Luis Mendiola i Ferran Imedio (tots amb 35), que amb un total de 277 punts encapçala un grup perseguidor molt compactat: els quatre equips estan separats només per 8 punts.

Tot queda pendent, doncs, dels dos darrers tornejos, programats per Golf d’Aro ( 16 de maig) i Platja de Pals (11 de juny), si bé el Paige Spiranac ho té molt ben encarat per assolir la victòria donats els còmodes 26 punts de marge que té ara mateix.

En la classificació individual (puntuaran quatre dels cinc tornejos), el podi el conformen de moment Rios (103), Albert Masnou (99) i Jordi Casoliva (99).

Desplaça cap amunt