Màxima igualtat al P&P de Vallromanes

ELS CONVIDATS CRESPO I COLLELL DOMINEN AMB 37 PUNTS.

ARMENGOL, ESCOBAR, MASNOU I GINÉS COMPARTEIXEN VICTÒRIA AMB 34 PUNTS.

EDEL, GRACIA I JJ ROURA (GUANYADOR SCRATCH) ES QUEDEN A UN SOL PUNT DE LES PLACES D’HONOR.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

VEGEU AQUÍ L’ORDRE DE MÈRIT DE P&P.

El recorregut nou del Pitch&Putt de Vallromanes, un circuit revirat amb molta gràcia, ha estat l’escenari del renyit torneig disputat aquest dimecres, 17 d’abril, presidit per la màxima igualtat.

Dos dels cinc convidats, José Luis Crespo i Andreu Collell, han estat els dominadors, amb 37 punts stableford, però per darrera d’ells s’han disputat la victòria entre els associats un total de set jugadors, separats només per un punt.

Amb 34 punts han empatat al capdavant Joan Carles Armengol (recuperat del seu darrer lloc al torneig anterior, a Gualba), el retrobat Pere Escobar, el picador Albert Masnou (hàbil també en les distàncies curtes) i Joan Ginés (en una de les seves millors actuacions). I a un punt d’ells quatre s’han situat l’especialista Edelmiro Pascual, el televisiu Luis Gracia i el polivalent Joan Jordi Roura, que jugant a pèl (és hàndicap possitiu en P&P) ha sumat aquests 33 punts que li han donat el triomf a la classificació Scratch, per davant de l’Edel (32) i l’Armengol (29).

En definitiva, una bona diada de golf curt que tindrà una reedició molt aviat. Després de unes meteòriques negociacions al mateix club situat a la finca Can Maimó, els responsables del P&P de l’associació van decidir convocar un nou torneig a Vallromanes pel dia 8 de maig, aprofitant un buit al calendari.

Així doncs, les properes fites del P&P seran el proper mes de maig, el dia 8 a Vallromanes i el dia 29 a Portal del Roc, amb motiu de la segona etapa del triangular que es fa al camp tarragoní.

Desplaça cap amunt