El forat més llarg del món

Segons el Llibre Guinness de Rècord Mundial, el Jade Drac Golf Club, situat a Xina, compta amb el forat més llarg del món: un par 5 d’un total de 640 metres. El camp, 18 forats i par 72, té un total de 7.816 metres de longitud i en darrer forat, el 18, ens trobem aquets 640 metres per acabar.

És el camp amb més altitud del continent asiàtic i el segon en l’àmbit mundial: Està situat a més de 3.100 metres d’altitud. Per aquest motiu, la pilota sol viatjar amb major facilitat, la qual cosa pot arribar a sorprendre aquells estrangers que busquen una nova experiència.

Segons els experts, el forat més llarg del món està mal posicionat, amb diferents búnquers que entorpeixen en gran part la ‘jugabilitat’ des del tee o el carrer. No obstant això, igual que en altres camps d’Àsia, els búnquers són poc profunds i plans, la qual cosa no afecta els jugadors amb major experiència. El forat més llarg també és popular per estar protegit pels 13 búnquers com a referència als pics de la Muntanya Nevada del Drac de Jade.

El Jade Drac Golf Club destaca també per disposar de 3 pars 3 amb més de 234 metres, mentre que el par 4 més curt té un aproximadament de 393 metres.

Desplaça cap amunt