El Paige Spiranac es fa amb la Copa 5-3-5 per equips

EL CONJUNT DE PERICH, RÍOS, AUTET, GARCIA GUINDA, RUIZ I CASOLIVA CONFIRMA A PALS EL DOMINI AL CIRCUIT PATROCINAT PER GOLF ESTUDIO.

L’EQUIP ADRI ARNAUS SUPERA GAIREBÉ AL TEMPS AFEGIT AL JON RAHM I REEDITA EL SEGON LLOC DE L’ANY PASSAT.

JORDI RÍOS ÉS EL TRIOMFADOR AL LLIURAMENT DE PREMIS DELS PRIMERS SIS MESOS I TORNA A VILANOVA AMB 150 EUROS EN VALS.

RAFA MORALES GUANYA LA CINQUENA ETAPA I AZNAR ÉS EL MILLOR A LA GENERAL SCRATCH.

VEGEU AQUÍ LA CLASSIFICACIÓ DEL TORNEIG DE PALS.

VEGEU AQUÍ ELS RESULTATS FINALS DE LA COPA 5-3-5.

El Paige Spiranac, un equip campió.

Jornada final digna de la Copa 5-3-5 by Golf Estudio la que es va viure el dimarts, 11 de juny, al Golf de Pals, escenari de nou de la festa de meitat de temporada de la nostra associació.

L’emoció es va viure fins al darrer moment al links empordanès, i no va ser fins el recompte final de les cinc etapes del ja tradicional circuit que es va confirmar que l’equip Paige Spiranac va poder mantenir el liderat, amb 83 punts per un total de 464, davant la desesperada ofensiva final de l’Adri Arnaus, guanyador del dia amb 95 punts per un total de 457, que li va servir per restar 12 punts al líder i finalitzar a 7, superant en el camí a l’equip Jon Rahm, que va sumar 81 punts per un total de 453, suficients per ser tercers. El Maurice Flitcroft, campió l’any passar, va acabar quart (439), mentre que Ramon Chafer, en solitari (davant les baixes de De Porcioles, Gallardo, Edelmiro Pascual i Jordi Gonzalvo), no va poder evitar la cullera de fusta per l’equip Payne Stewart.

L’Adri Arnaus va repetir sotscampionat.

La complicacio del camp de la Platja de Pals es va fer palesa en els resultats del dia. Ningú va poder doblegar el camp. El millor va ser Rafael Morales, amb 34 punts, clau per la remontada de l’equip Adri Arnaus, que va reeditar el sotscampionat de l’any passat. Per darrera de Morales, Joan Jordi Roura (33), el convidat federatiu Roger Ferreté (32) i, empatats a 31 punts, Cándido Castellar i Max Jiménez.

Jordi Rios va fer bons els seus 30 punts per asaltar el liderat individual de la Copa 5-3-5, tant a la classificació hàndicap (amb 133 sumats en 4 tornejos) com en l’scratch (93, amb els 20 de Pals). De fet, l’actor vilanoví va tornar a casa ben carregat d’alcohol i vals de regal: va sumar 150 euros a invertir a Golf Estudio per les seves victòries individuals i per equips, a més del scratch que va guanyar a l’excursió a Lleida pel The Open. Al no ser acumulatius els premis, la general scratch de la Copa 5-3-5 se la va adjudicar José Miguel Aznar (85 punts).

Rafa Morales, guanyador amb 34 punts.

Una mostra de la igualtat de l’edició d’enguany, la 17ena, fou que en la classificació final hàndicap, tres jugadors van estar a punt d’encalçar Ríos, empatats pràcticament al segon lloc amb 128 punts: Albert Masnou, Jordi Casoliva i Max Jiménez.

La festa de Pals, com és habitual, es va completar amb un bon dinar i el lliurament de premis de la primera meitat de temporada i un sorteig final pels jugadors sense trofeus. La pluja va respectar la diada fins al final i el president de PeriodistesGolf, Ramon Palomar, va parlar d’aprofundir encara més en les magnífiques relacions que es mantenen amb el club empordanès. Esperem notícies aviat.

Només ens queda brindar i felicitar al Paige Spiranac per la seva excel.lent victòria, amb un equip sòlid que, sota la capitania de Joan Perich, completen Jordi Ríos, Gerard Autet (l’únic absent a Pals), Carles Garcia Guinda, Miguel Ruiz i Jordi Casoliva.

Desplaça cap amunt