El president mana a La Roqueta

RAMON PALOMAR S’IMPOSA AL CAMP BAGENC AMB 39 PUNTS I DESPRÉS DISFRUTA DEL DINAR AMB LA MAJORIA DE PARTICIPANTS.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

La segona etapa del Torneig Apertura ha tingut un bon final aquest primer dia de febrer pel president de PeriodistesGolf, Ramon Palomar, que s’ha imposat sobre dues desenes de contrincants al camp bagenc de La Roqueta, a tocar de Manresa.

Palomar ha estat el més encertat de la trobada, que ha començat amb un fred viu, fregant els tres graus positius, i ha culminat amb un bon àpat al mateix club (amb la paella de plat estelar) al qual han assistit la majoria de participants donades les bones condicions que ens oferia La Roqueta: 30 euros a canvi de jugar i dinar.

Palomar ha sumat en les dues voltes al camp de 9 forats un total de 39 punts, un més que el retornat Ramon Chafer, que ha recobrat un bon feix de confiança amb un 38. Per darrera dels ‘Ramones’ s’han situat dos clàssics, Edelmiro Pascual i Benito Medina, empatats a 36 punts, i Albert Masnou Pili Feito, igualats a 34.

En la classificació Scratx, la igualtat ha estat màxima entre Alfonso Gallardo i Joan Perich, ambdós amb 25 punts i jugant amb els mateixos de bonificació (8). Per hàndicap personal, Gallardo hauria superat al baixempurdanès (9,7 a 9,4). Per darrera, Chafer i Edel han empatat a 22 (Ramon per davant pel mateix motiu), Palomar ha sumat 19 i Benito Medina i Albert Masnou, 18 cadascú.

I això no para. Recordeu que dilluns (12.00 h.) es tanquen les inscripcions pel tercer Torneig Apertura, a l’Executive de Golf Barcelona (abans Masia Bach) i que després ja s’obriran les del Camiral (exPGA Tour), Panoràmica i les del equips pel circuit 5-3-5 by Golf Studio.

Desplaça cap amunt