Pili Feito arrassa tothom a la cloenda de l’Apertura a l’Executive

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

La tercera i darrera etapa del circuit Apertura ha tingut aquest dimecres, 7 de febrer, un desenllaç molt favorable a la nostra consòcia Pilar Feito, que ha escombrat a tots els seus rivals a l’exigent camp Executive de Golf Barcelona amb un total de 41 punts, molt per sobre dels 38 de Edelmiro Pascual, els 36 de Joan Carles Armengol o els 35 dels empatats en quart lloc Gerard Autet, Ferran Imedio i Carles Garcia Guinda.

La Pili, una de les musses més apreciades de PeriodistesGolf, ha afeitat a la concurrència amb una excel·lent actuació al camp de 9 forats de l’exMasia Bach, i ha aprofitat molt bé els 30 punts hàndicap amb els que jugava.

A la classificació scratx, Edel i Antonio Corgos han estat els millors, amb 25 punts nets, pels 24 de Autet i Harrison Toll, els 22 de Imedio i els 21 de Armengol.

Sortida de Cándido Castellar al forat 1.

Amb aquesta al Club de Golf Barcelona s’han acabat les tradicionals visites de principi de temporada als camps de 9 forats, que es juguen en doble volta fins a completar els 18.

Però les properes fites no són menys engrescadores. En un febrer farcit de reptes, ara ens espera el primer gran a Camiral (abans PGA Catalunya), la sortida de dos dies a Panoràmica i, el dia 29, l’inici al Gaudí Reus de la Copa 5-3-5 by Golf Estudio.

Desplaça cap amunt