Almela s’enduu la segona etapa del Pitch&Plat de Portal del Roc

ELS 40 PUNTS DEL CAMPIÓ SUPEREN ELS 39 D’EDEL PASCUAL, GUANYADOR SCRATCH AMB CINC ‘BIRDIES’.

VEGEU AQUÍ ELS RESULTATS.

VEGEU AQUÍ L’ORDRE DE MÈRIT ACTUALITZADA.

Miquel Almela ha aconseguit la victòria al segon torneig de Portal del Roc puntuable pel circuit Pitch&Plat, que culminarà el mes de novembre, quan es disputarà la tercera etapa i s’entregaran els premis, el més llaminer dels quals és dinar de gorra, cobert precisament amb aquest tipus de capell. Seran quatre els premiats (el tres primers segons la classificació hàndicap i el millor scratch del circuit, tenin en compte només els dos millors resultats).

Però de moment tot queda molt obert. Si el primer capítol se’l va adjudicar Joan Bonjoch amb 38 punts, aquest dimecres, 29 de maig, ha estat Almela el dominador, ni més ni menys que amb 40 punts stableford. Molt fi ha estat el Miquel, que ha superat d’un punt al metrònom Edelmiro Pascual. El més veterà de tots, Baltasar Dicente (80 anys té l’home), ha completat el podi, amb 38 punts, per davant dels 37 de Xavier Castillo, els 35 de Jaume Cadenas i els 34 del triumvirat Joan Carles Armengol, José Antonio Ros i Patricio Bustamante.

El que no canvia és el domini de l’Edel en la classificació Scratch. Uns 29 punts va fer el primer dia i un total de 36 aquesta vegada, gràcies sobre tot a cinc ‘birdies’ . La seva precissió tant en la sortida com amb el putt és esfereïdora.

Un cop completat els partits, com sempre, la majoria de participants (14 de 18) han disfrutat de la magnífica cuina marinera i de mercat de Portal del Roc, que sempre té el peix més fresc. Un plaer.

Garcia Guinda, ‘local player’.

El president, sempre dels matiners.

Pilar Feito, aquesta vegada sense ‘hole in one’.

Desplaça cap amunt