Gran victòria de Jordi Ríos a l’Equality Golf Cup

Jordi Ríos Equality

El nostre consoci i exvicepresident de l’Associació, Jordi Ríos, ha aconseguit el triomf en la quarta i última prova classificatòria de la II edició del Circuit Solidari Andalusia Equality Golf Cup, celebrada en el Villaitana Golf Club de Benidorm el propassat 8 de setembre. La competició va servir per a promocionar la destinació turística i la gastronomia andalusa dins d’una jornada benèfica que reparteix 20.000 euros entre quatre ONGS.

Després d’aquesta quarta prova, el 28 de setembre se celebrarà el Màster Final, que es disputarà en el Real Club Golf de Sevilla, on es reuniran els guanyadors en les diferents categories dels tornejos de Còrdova, Puerto Real, Madrid i el de Villaitana. La solidaritat dels golfistes alacantins va quedar de manifest amb una recaptació de 5.000 euros, que seran destinats al pot solidari que es repartirà en el Màster.

Les ONGs beneficiàries són La Fundació Blanca, que emprarà la seva part a projectes d’ajuda i acompanyament a esportistes quant a salut mental; FEPAMIC, que impulsarà la creació de la primera escola de golf adaptat de Còrdova; Juegaterapia, que destinarà els diners al seu projecte de la Terrassa de l’Hospital Matern Infantil de Màlaga, i la Fundació Reial Betis Balompié, que al costat de Forever Green donarà a una acció de reforestació al Parc Natural de Doñana.

Una nova mostra del caràcter solidari de Jordi Ríos, sempre disposat a col·laborar en accions benèfiques i divulgatives dels valors del golf (com el programa “Fora Límits”, de Sports 3), la qual cosa la nostra Associació impulsa i dona suport per ser una de les seves raons fundacionals. Enhorabona, Jordi, i molta sort de cara a la gran final, on estem segurs que deixaràs molt alt el pavelló de PeriodistesGolf.

Desplaça cap amunt