Jordi Ríos arriba tard però domina una Pirinenca radiant

VEGEU RESULTATS CERDANYA AQUÍ

VEGEU RESULTATS FONTANALS AQUÍ

VEGEU RESULTATS ARAVELL AQUÍ

VEGEU RESULTATS COMBINADA

Els premiats posen al magnífic dinar de cloenda a Aravell Golf.

Va arribar tard, però a temps d’imposar-se a una de les millors Pirinenques que ha viscut l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf (ACPJG). Jordi Ríos no va poder jugar el primer dia a Cerdanya, i va sortir a la tarda a Fontanals. Però en va tenir prou amb els 39 punts d’allà (primer) més els 36 del divendres a Fontanals (tercer) per, amb un total de 75 punts estableford, proclamar-se campió de la radiant gira pels Pirineus en una setmana marcada pel bon temps, uns camps extraordinaris i, en general, el bon rotlle entre participants (quasi una quarentena), invitats i organitzadors.

Ríos va actuar amb solvència en les seves dues úniques aparicions al escenari pirinenc per endur-se la combinada, per davant de un inspirat i camperitzat Cándido Castellar (73 punts) i de Josep Maria de Porcioles (71). A la classificació Scratx també va dominar Ríos (51), per davant així mateix de De Porcioles (45) i el flamant campió de Catalunya, Alberto Berasategui (44).

Per camps, Castellar va dominar al Reial Club de Golf de Cerdanya amb 40 excelents punts, Ríos va doblegar Fontanals (39) i el selvàtic Albert Masnou va donar la sorpresa a Aravell Golf (38), no sense abans haver de recollir carro i bossa del riu del forat 10, on li va caure tot el material en una despistada seva.

Desplaça cap amunt