Imedio domina un Torneig de Nadal de Sitges entranyable

L’HOMENATGE ALS EXPRESIDENTS DE L’ASSOCIACIÓ MARCA LA FESTA DE FINAL DE TEMPORADA

VEGEU AQUÍ ELS RESULTATS

La gran festa de final de temporada ha tornat a brillar al Club de Golf Terramar de Sitges. A l’habitual torneig massiu, al dinar tradicional de festes, al lliurament de premis i al sorteig final s’ha unit enguany el reconeixement a tots el expresidents de la nostra Associació, l’ACPJG, que va camí ja del primer mig segle de vida.

Pere Escobar, José María de Porcioles, Núria Pastor, Alberto Coscarelli, Miquel Herre (absent per motiu de salut), Jordi Casoliva… Tots ells, més els recordats Ferran Fornells o Andrés Astruells, han rebut el reconeixement del membres de PeriodistesGolf i dels invitats al dinar d’honor.

Ha estat el moment més entranyable d’una diada perfecte en un club perfecte, el Terramar de Sitges, que un any més ens ha acollit amb el braços oberts en el nostre Torneig de Nadal, que marca a la vegada el final de temporada i l’inici de la següent, ja que els punts compten ja per l’Ordre de Mèrit del 2024.

En l’aspecte esportiu, qui ha dominat als carrers i, sobre tot, greens de Terramar ha estat Ferran Imedio, guanyador per hàndicap amb 38 punts, els mateixos que Bruno Ballesté. Per darrera d’ells, solament Alfonso Gallardo (37) i Gerard Autet (36) han estat al nivell del camp, entre una participació molt nombrosa de 71 jugadors.

En la classificació Scratch, el millor ha estar Luis Buxeres, amb uns impresionants 33 punts, per sobre del local Tomás González (28) i de Gallardo (27).

Benito Medina, doble campió

En el lliurament de premis que s’ha fet als postres del dinar magníficament regat pels caldos del nostre patrocinador de vins i caves, Vallformosa, ha destacat el fet de que Benito Medina s’ha imposat a l’Ordre de Mèrit 2023 tant en camp gran com a Pitch & Putt. També han recollit els seus guardons els diversos guanyadors de la Copa Federació (tres tornejos), la Copa Associació (tres més) i un dels grans, el The Players, jugat fa una setmana al Gaudí Reus.

Anna Cañadó, Golfista de l’Any

Finalment, remarcar que l’Associació ha distingit a la jove jugadora catalana Anna Cañadó com a Golfista de l’Any, trofeu que ha rebut el seu pare, Xavier, ja que la jugadora estava a Madrid, requerida per un compromís amb la Federació Espanyola.

Desplaça cap amunt