La secretària general de l’Esport coneix de primera mà el projecte de PeriodistesGolf

La secretària general de l’Esport, Anna Caula, va conèixer de primera mà els projectes que ha posat en marxa la nova junta de l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf (ACPJG), després que rebés al seu despatx aquest passat dilluns a dos dels seus integrants, el president, Ramon Palomar i el vicepresident esportiu, Joan Carles Armengol.

En un ambient molt distès, la Secretària va conèixer una mica més la nostra associació i es va mostrar interessada en els projectes i objectius marcats per l’ACPJG, com fer créixer l’associació en nombre de socis, incorporar-hi més dones i millorar la relació amb tots els clubs de Catalunya de manera que puguin donar a conèixer les seves iniciatives a través de la nova web que s’ha engegat, periodistesgolf.cat.

La Sra Caula es va interessar per la salut del golf català i també va reconèixer que la possible arribada de la Ryder Cup a Girona podria suposar un gran impuls a aquest esport, alhora que va reconèixer alguns dels estigmes del golf com el cost econòmic per practicar-lo, la inexistència de camps públics i també el desconeixement del públic en general que la majoria de camps utilitzen aigua reciclable per regar les seves instal.lacions.

El president de l’ACPJG va convidar la Secretària al Torneig de Nadal a Golf Terramar, tot i que va haver d’excusar-ne la pesència per motius d’agenda. En el seu desig d’estar representada a la jornada nadalenca comptarem el proper dia 18 a Sitges amb el representant territorial de l’Esport a Tarragona, el Sr. Aleix Rom Queralt, que ens acompanyarà al dinar i al posterior lliurament de premis als guanyadors de la segona part de la temporada.

Sens dubte, va ser una reunió molt profitosa amb la Secretària General que permet a la associació guanyar-se un lloc en el mapa de l’esport català.

Desplaça cap amunt